spot_img
spot_img

Pedofil clujean, condamnat la 30 de ani de închisoare – a violat 10 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Punct final în dosarul în care Marceluș Souca, soțul unei învățătoare din Cluj Napoca, a fost judecat pentru acte sexuale cu minori, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

„Marceluș Souca, pedofilul clujean prins în flagrant cu o fetiță pe care o abuza sexual în zona Expo Transilvania din Cluj Napoca a fost condamnat definitiv la Curtea de Apel Cluj. În dosar există 7 părți vătămate, dar potrivit rechizitoriului el a abuzat sexual 10 copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Decizia instanței a mărit cu câte 10.000 euro daunele pe care pedofilul trebuie să le plătească către două dintre victimele lui. Culmea este că Souca a încercat să violeze copii și în trecut, a fost condamnat la închisoare, dar eliberat condiționat de doi judecători celebri din instanțele clujene. În scurt timp a recidivat încercând să violeze fetița unui prieten.”, scrie Gazeta de Cluj.

Sadicul pedofil a profitat de inteligența sa peste medie pentru a câștiga încrederea părinților celor 10 victime ale sale, apoi a distrus copilăria acestora.

”În baza art.421 pct.2 lit.a Cpp admite apelurile declarate de către părţile civile T. A , şi T. V. I., împotriva s.p. 258/24.02.2022 a Judecătoriei Cluj Napoca pe care o desfiinţează în parte, doar în ceea ce priveşte cuantumul daunelor morale acordate părţilor civile apelante şi pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite: Majorează cuantumul daunelor morale acordate părții civile T. A. de la suma de 10.000 euro echivalent în lei la data plăţii la suma de 20.000 euro echivalent în lei la data plăţii și părții civile T. V. I. de la suma de 20.000 euro echivalent în lei la data plăţii la suma de 30.000 euro echivalent în lei la data plăţii şi obligă inculpatul SOUCA SAMUEL MARCELUS, la plata acestora. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului SOUCA SAMUEL MARCELUS perioada în care inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv 08.07.2021 la zi. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei atacate care nu contravin prezentei. II. Potrivit art.421 pct.1 lit. b Cpp respinge ca nefondat apelul declarat de către inculpatul SOUCA SAMUEL MARCELUS,împotriva aceleiaşi sentinţe. (…) Definitivă. Pronunţată azi, 15 iunie 202, prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”, arată soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

”În prezenta cauză, inculpatul, persoană cu inteligență peste medie, a acționat de fiecare dată după ce și-a pregătit minuțios săvârșirea faptelor, respectiv câștigarea încrederii părinților victimelor și crearea de scenarii pentru a putea rămâne singur cu victimele, inclusiv peste noapte în apartamentul său, invocând că în acest mod ajută/degrevează de sarcini pe părinții care aveau un program încărcat și, în principal, sub pretextul că îi ajută la satisfacerea nevoilor fiziologice, a violat și/sau agresat sexual victimele”, arată procurorii. ”Profitând de  ascendentul moral conferit de vârstă, de legătura strânsă cu părinții minorilor, dar și de acte de violență fizică sau amenințări cu acte de violență fizică, inculpatul a reușit să obțină tăcerea victimelor, care ulterior agresiunilor, pe fondul traumelor, au manifestat o schimbare bruscă a comportamentului”, se mai arată în rechizitoriul citat de BZC.ro

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Noi angajări la I&C Transilvania Construcții

I&C Transilvania Constructii Srl, societate cu experienta si proiecte in derulare, angajează: - Inginer construcții drumuri și poduri   Mai multe detalii se pot obține la numărul...
%d bloggers like this: