27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPas cu pas, flota de autobuze electrice a Turzii se întregește

Pas cu pas, flota de autobuze electrice a Turzii se întregește

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, și-a propus să înceapă anul 2020 cu o nouă companie de transport public, dotată cu autobuzele electrice de ultimă generație, achiziționate prin Planul de Mobilitate Urbană.

Asta înseamnă că, până în luna decembrie a anului curent, toată flota trebuie să ajungă în posesia municipalității, însoțită de echipamentele aferente – respectiv stațiile de încărcare.

Există cârcotași, la fel ca întotdeauna, care se bat cu pumnii în piept, anunțând și proorocind că stațiile de încărcare nu vor veni, însă printr-o simplă declarație de presă, Cristian Matei le-a închis gura.

„Al treilea autobuz electric a fost livrat astăzi la Turda! Așa cum spuneam, în fiecare săptămână va sosi câte un autobuz, astfel încât până cel târziu în luna decembrie toate cele 20 de autobuze să fie în oraș.

Întreaga flotă și toate echipamentele vor fi operate de noua societate de transport public a Consiliului Local.”, a declarat Matei în urmă cu doar câteva momente.

Așadar, din ianuarie 2020, turdenii se vor plimba prin oraș cu autobuze moderne, electrice, ecologice, curate și frumoase, chiar dacă unor cârcotași nu le vine să creadă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: