spot_img

Partidul Social Democrat salută rezoluția pentru o Europă echitabilă aprobată în cadrul Consiliului PES de la Bruxelles

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Partidul Social Democrat salută rezoluția pentru o Europă echitabilă, sustenabilă și a respectului aprobată în cadrul Consiliului PES de la Bruxelles la care au participat lideri și premieri social democrați din toată familia social democrată.

“Salut rezoluția aprobată de familia noastră politică la nivel european. În Europa mizăm pe echitate, sustenabilitate și respect. La fel, ne propunem să facem și în România. Partidul Social Democrat este reconectat la familia noastră politică și ne propunem ca împreună cu premierii social democrați din toată Europa să reușim o redresare socială și economică sustenabilă și echitabilă.”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Consiliul Partidului Socialiștilor Europeni a fost organizat anul acesta la Bruxelles. În cadrul reuniunii a fost aprobat un document cadru cu propunerile social democraților europeni privind redresarea post-COVID-19.

“Partidul Social Democrat a redevenit o forță activă în familia social democrată europeană iar prezența la guvernare ne va permite să punem în aplicare la nivel național și să susținem la nivel european acele politici sociale în care credem. Susținerea oferită de Guvernul României privind salariu minim european, măsurile sociale ce urmează a intra în vigoare anul viitor și corecțiile aduse PNRR pentru a putea fi implementat sunt doar câteva din exemplele clare de lucruri pe care PSD le face în mod concret”, a explicat vicepreședintele PSD și coordonator național PES activists România, eurodeputatul Victor Negrescu.

Acesta a precizat faptul că în perioada următoare Partidul Social Democrat va intensifica acțiunea sa pe zona europeană și internațională urmând ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, să continue seria de întâlniri cu liderii și comisarii europeni începute în acest an.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Sylvia Hoisie – inventatoarea Polidinului – a murit la 94 de ani

A supravietuit Holocaustului, apoi si-a adus aportul la inventarea Polidinului. Este vorba despre Sylvia Hoisie, care s-a stins, marti,...

Ministerul Apararii s-a razgandit – MiG-urile 21 reiau zborul

La o luna dupa ce anunta ca aeronavele MiG-21 Lancer nu vor mai fi operationalizate, Ministerul Apararii s-a...

Investiții de 626 de milioane de euro în infrastructura de gaze a României

Compania naţională Transgaz a semnat marţi, la Davos, un acord cu Fondul de Investiţii al Iniţiativei celor Trei...

Pachet de 1.1 miliarde de euro pentru romani! Premierul, Ciuca, a facut anuntul!

Premierul Nicolae Ionel Ciucă, Președintele Partidului Național Liberal: Coaliția de guvernare a decis, astăzi, lansarea unui nou pachet...
spot_img

Semne care indică un posibil consum de droguri la copilul tău

În cadrul conferinței anti-drog, organizată ieri, la Câmpia Turzii, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Anti-drog Cluj au răspuns unei mame îngrijorate cu...
%d bloggers like this: