spot_imgspot_img
spot_img

OFICIAL: Meniurile de la restaurant vor conține următoarele informații

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Astăzi intră în vigoare Ordinul 201/2022 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Potrivit acestuia, meniurile de la restaurante sunt obligate să menționeze mai multe detalii cu privire la felurile de mâncare servite.

Potrivit Ordinului, trebuie indicată cantitatea ingredientelor compuse constituente ale unui fel de mâncare (ex: muşchiuleţ de porc – 140g, cu garnitură de orez cu legume – 140g [orez, apă, legume – 30g (morcov, dovlecel, ardei gras, în cantităţi variabile), ulei vegetal, sare, potenţator de aromă: glutamat de sodiu]).

Aceste detalii vor trebui menționate atât în meniurile tipărite, cât și în cele online.

https://carierapeprimulplan.ro/index.php/inscriere-grup-tinta/spot_img

Subscribe

Related articles

Septimiu Gabriel Mărginean vrea să transforme comuna Tritenii de Jos

Săptămâna aceasta, am purtat o discuție cu Septimiu Gabriel...

Anunţ referitor la elaborarea unui proiect de act normativ

Astăzi, 12.06.2025, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA anunţă deschiderea procedurii de...
spot_imgspot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social