spot_img

Oare cum a reușit Răzvan Ciortea să împrumute 140.000 către PSD, când el are salariu mai mic decât propria soție?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Consilierul local și președintele PSD Turda, Răzvan Ciortea, este o adevărată enigmă, din punct de vedere al propriei averi, a banilor pe care-i învârte și a documentelor pe care le semnează și care put a „fals” de la o groază de metri distanță!

Conform declarației sale de avere depusă de Răzvan Ciortea în 15 iunie 2021, acesta nu are nici casă, nici mașină, nici bijuterii, trăind dintr-un salariu minim pe economie.

28.344 de lei a câștigat „săracul”, Ciortea, în 2020, fiind angajat al societății Activ Fluid Install SRL, din Bistrița Năsăud. La acești bani se adaugă și 1702 lei pe care același Ciortea i-a încasat, drept indemnizație, din partea Consiliului Local al Municipiului Turda.

CU TOATE ACESTEA, deși – conform propriei declarații de avere, trăiește la limita subzistenței, având un salariu mai mic decât propria soție – Ciortea a reușit să acorde două împrumuturi, în valoare totală de 140.000 de lei, către organizațiile PSD Cluj, respectiv PSD Turda.

Dragi cititori, 140.000 de lei înseamnă UN MILIARD, PATRU SUTE DE MILIOANE DE LEI VECHI … contravaloarea unui apartament cu două camere.

Pentru un asemenea paradox există două explicații: 

  1. Răzvan Ciortea a descoperit secretul înmulțirii banilor, fără să muncești și fără să-i mai treci prin documentele oficiale … poate a prins peștișorul de aur.
  2. Răzvan Ciortea câștigă mai mulți bani decât menționează în declarația de avere și-atunci s-ar putea să prindă cătușa de pleu ….

 

Oricum ar fi, treaba PUTE!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

110 ani de atestare documentară a existenței serviciului de alimentare cu apă în sistem centralizat în municipiul Turda și regiunea limitrofă

Data de 11 mai 2022 este o zi cu o însemnătate deosebită pentru locuitorii din arealul de deservire...

În atenția locuitorilor municipiului Turda

În cadrul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte de la Biroul Unic al Primăriei Municipiului Turda cererile vor fi...

Probleme la Pașapoarte Turda – cetățenii, nemulțumiți, funcționarii, profesioniști la ridicat din umeri

Probleme grave în această dimineață la punctul de lucru Turda al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte. Deși NU AU FOST...

Inspectoratul Județean în Construcții confirmă sesizările USR PLUS Turda

⚠️ Inspectoratul Județean în Construcții CONFIRMĂ sesizările USRPLUS Turda în privința lucrărilor de MÂNTUIALĂ de pe strada Bogata❗...
spot_img

Vezi când va avea loc campania de vaccinare din Comuna Ceanu Mare

Acțiunea de vaccinare împotriva COVID-19,se va desfășura în zile de 2 respectiv 5 Noiembrie 2021,la Căminul Cultural din Ceanu Mare.   Rugăm cetățenii să respecte programarea...
%d bloggers like this: