spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

O nouă „șarjă” a lui Horia Nasra la adresa lui Alin Tișe: „DJ 150 Viișoara – Ceanu Mare – Frata e un dezastru”

spot_img

Se vede tot mai clar faptul că președintele PSD Cluj, Gabriel Horia Nasra, are intenția de a „ataca” șefia Consiliului Județean Cluj începând cu 2020.

Într-una dintre cele mai recente înregistrări ale sale, Nasra a lansat încă un atac dur la adresa lui Alin Tișe și a administratorilor drumurilor județene.

”În aprilie 2018 oficialii Consiliului Județean Cluj anunțau cu fast „Lucrări de întreținere pe 40 de km ai drumului județean 150 Viișoara – Frata – Crişeni – Mociu”. 

După un an drumul este ca după arat! Gropi din metru în metru în multe zone… Oare chiar nu le este rușine? Este o bătaie de joc incredibilă, drumurile județene sunt efectiv cel mai mare EȘEC al Consiliului Județean Cluj.

Domnule Alin Tișe, stimați consilieri județeni, vă provoc să luați harta județului și să începeți să luați la pas fiecare drum, fiecare localitate. Realitatea este alta decât cea de pe Dorobanților, din sediul confortabil al Consiliului Județean. Realitatea este noroiasă domnilor!”, a spus deputatul Horia Nasra.

Adevărul, dincolo de orice, este faptul că ESTE NEVOIE DE UN NOU CONTRUCTOR DE DRUMURI CARE SĂ PREIA LUCRĂRILE RESPECTIVE.

Niciunul dintre actualii parteneri, pe partea de DJ-uri nu are capacitatea și parcul de utilaje necesar să realizeze lucrări de calitate.

Pentru aceste lucrări e nevoie de oameni cu utilaje profesionale, cu mână de lucru și cu situație economică fără cusur.

spot_img
spot_img
spot_img