spot_img
spot_imgspot_img
Cluj NewsO nouă ediţie a târgului Produs de Cluj la Timişoara

O nouă ediţie a târgului Produs de Cluj la Timişoara

Asociaţia Produs de Cluj, cu sprijinului Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Shopping City Timişoara, organizează a treia ediţie a târgului dedicat artizanilor şi producătorilor locali la Timișoara. Evenimentul se va desfăşura între 21 şi 23 septembrie în parcarea mall-ului bănăţean.

„Această ediţie a târgului desfăşurat sub brandul Produs de Cluj este una dedicată Anului Centenar şi simbolizează unitatea spirituală a două provincii istorice, Banatul şi Transilvania. Aflate la sute de km distanţă, dar unite prin doleanţe, cele două zone ale României se reunesc acum prin meşterii populari şi micii producători, ca avanpremieră a Târgului Produs de România, care va avea loc în octombrie la Cluj Napoca. Suntem convinşi că şi această ediţie a târgului Produs de Cluj de la Tmişoara va fi una de ţinut minte, la fel ca cele anterioare, şi va marca aşa cum se cuvine Sărbătoarea Centenarului, va fi o repetiţie cu public a celui mai ambiţios proiect al nostru, Produs de România!”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La Târgul Produs de Cluj de la Timişoara întreprinzătorii clujeni vor expune uleiuri presate la rece, caș și brânzeturi de oaie, zacuscă, dulcețuri, siropuri naturale și alte conserve de casă, ceaiuri, prăjituri, ciocolată de casă și turtă dulce, toate fabricate în minifermele clujene, după rețetele copilăriei. Nu vor lipsi fructele şi legumele de sezon, produsele apicole, lavanda şi mustul iar artizanii vor oferi cunoscătorilor bijuterii lucrate de mână, costume populare, ceramică, obiecte și jucării realizate din lemn. În plus faţă de ediţiile anterioare, la acest târg vor participa numeroşi fermieri bănăţeni, care vor expune fructe şi legume de sezon. Zilnic, vor avea spectacole de folclor, susţinute de voci de aur şi dansatori din Cluj şi Banat, precum şi un modern parc de distracţii.

Biroul de presă
20 septembrie 2018

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Perchezitii DNA la ISCTR Cluj – luare de mita

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial...

Un nou traseu turistic extrem de spectaculos în județul Cluj

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu...

Oana Murariu, deputat USR: „Românii vor putea contesta mai ușor în justiție acte administrative”

Cluj-Napoca, 2 octombrie 2023 Românii înfruntă multe obstacole când...

CFR Cluj sprijină PEDITEL și sănătatea copiilor din România

Cluj-Napoca, România – 2 octombrie 2023 - CFR Cluj,...

Om de afaceri din Cluj, mort după un incident stupid

Călin Așchilean, fostul patron al restaurantului Aroma și fost...

Robotii vin la FICT2023

Încă o dată! VIN ROBOȚII LA FICT • 📢 Dar nu...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: