3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeStiri Alba„O, bată-vă binele!”

„O, bată-vă binele!”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În timp ce slugoii și javrele politice se lăfăie în pensii speciale și cumulează salarii cu pensii, cu indemnizații și cu alte venituri, în România secolului XXI, într-o țară condusă de un guvern care se marketează a fi „social-democrat”, există un bătrân, în comuna Arieșeni din județul Alba, care trăiește dintr-o pensie de 37 de lei.

TREIZECI ȘI ȘAPTE DE LEI… asta din cauza unei modificări legislative emisă din puțul gândirii de guvernul Emil Boc, alt cancer galopant al neamului românesc.

Acea modificare legislativă stipulează că acei cetățeni care, pe durata vieții, nu au contribuit cel puțin 10 ani la fondul național de pensii, nu au dreptul să primească pensia minimă garantată de 640 de lei.

Acesta este și cazul bătrânului din Arieșeni, care a trăit toată viața lui din munca gliei strămoșești și nu a fost angajat „cu carte de muncă” în nicio intreprindere. Așa a ajuns un bătrân în vârstă de 91 de ani să primească un chiștoc de pensie, în valoare de 37 de lei.

Ei bine, pentru că nici năpăstuiții nu vor fi lăsați niciodată singuri și pentru că există Dumnezeu, mai multe ONG-uri și instituții de presă din România au aflat de drama vârstnicului și chiar ieri a primit o vizită de la un ONG bucureștean care i-a adus omului provizii pentru iarnă.

Reacția bătrânului când a realizat că primește o bucurie în prag de iarnă, a fost pe cât de simplă, pe atât de plină de înțelepciune de mocan: „O, bată-vă binele!”.

Sensibilizați de drama bătrânului din Arieșeni, Asociația Beard Brothers a deschis un cont de donații pentru bătrân, al cărui număr îl vom publica pe site, în speranța că oamenii care știu ce înseamnă să fii sărac, vor pune mână de la mână pentru a genera un venit decent pentru bătrân.

Asociaţia Beard Brothers

RO74BTRLRONCRT0249735204 este contul unde puteți dona orice sumă, din care băieții de la Beard Brothers îi vor cumpăra omului alimente, medicamente și cele necesare pentru a-și trăi ultimii ani ai vieții într-o oarecare decență.

Iar voi, politruci infecți, modificatori de legi, care beneficiați de pensii speciale, indemnizații, huzureală și vă lăfăiți în mașini și haine scumpe, nu uitați un singur lucru: „Mai repede intră cămila prin urechile acului, decât bogatul prin porțile Împărăției lui Dumnezeu!” – dar voi nu aveți Dumnezeu.

sursa foto: ZiarDeCluj.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: