spot_img

Nuti Udrea se duce unde ii e locul – 6 ani de puscarie in dosarul “Gala Bute”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Elena Udrea, una dintre cele mai influente figuri feminine din istoria politicii romanesti, a fost condamnata definitiv, la 6 ani de inchisoare.

“Diva” a fost condamnata in dosarul “Bute”, instrumentat de DNA.

In cadrul unei “iesiri” pe retelele de socializare, fostul premier – Ludovic Orban – a adus cuvinte grele fata de imaginea si faptele Elenei Udrea.

Nu mă bucur de răul nimănui. Dar nu îmi pot stăpâni un sentiment de satisfacție atunci când văd că se face dreptate. Chiar dacă ea se face foarte târziu.

Din 2005 a apărut pe scenă o primadonă politică, fără vreun alt merit decât acela că este favorita Președintelui proaspăt ales al României. A tăiat și a spânzurat, abuzând de adevărul știut de aproape toți, dar nemărturisit de aproape nimeni că are acces direct la cabinetul 1 și că poate popi pe cine poftește ea. Elena Udrea a fost probabil cel mai influent personaj al regimului Băsescu. Folosind frecvent numele lui a fost implicată în numeroase inginerii financiare, cu sau fără știința lui.

A făcut tot ce a fost posibil ca să scape de pedeapsă. A fugit chiar în Costa Rica pentru a scăpa de închisoare. S- a rățoit la statul paralel, pozând în victimă. A uzat de toate subterfugiile posibile. Dar, până la urmă, justiția a decis. Că este vinovată și că trebuie să efectueze o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani.

Oare ce mai zic astăzi toți cei care o ridicau în slăvi și îi făceau temenele când era distribuitor principal de favoruri prezidențiale? O să îi ducă vreunul sau vreuna portocale la zdup? Mă îndoiesc. Aviz și amatorilor de astăzi. Cei care vă scutură scamele astăzi este foarte posibil ca mâine să arunce cu pietre după voi sau, în cel mai bun caz, să nu vă mai salute pe stradă. Rămâneți oameni oricât de sus credeți că ați ajuns!”, a spus Orban.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Nicolae Ciucă și-a amintit că-i liberal! Cel mai nou pachet de măsuri, anunțat în această seară

În urmă cu aproximativ o oră, premierul României - Nicolae Ionel Ciucă - a anunțat noul pachet de...

Accident rutier FOARTE GRAV pe Centura Vâlcele – Apahida

4 autoturisme sunt implicate, chiar acum, într-un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele - Apahida. La fața locului intervin...

Încep înscrierile la BAC 2022 – vezi documentele necesare

Mâine încep înscrierile pentru examentul de bacalaureat, sesiunea 2022. Documentele necesare: dosar  2 poze ¾  copie certificat de naștere și carte de...

Variola maimutei IN ROMANIA???

➡️Pe teritoriul României nu a fost înregistrat niciun caz de variolă a maimuței sau suspiciune de îmbolnăvire ➡️Urmare a...
spot_img

Funny Mirror sau … ineditul evenimentului tău

Nu departe de Câmpia Turzii, în comuna Luna, un tânăr cu spirit antreprenorial a pus bazele unei afaceri interesante, care să confere o aromă...
%d bloggers like this: