spot_img
spot_img

Nu mai puțin de 131 de tone de material antiderapant folosite pentru a asigura o circulație optimă pe drumurile județene

spot_img

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 5 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 24 de ore fenomenele meteorologice s-au manifestat sub formă de ploaie măruntă iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, cu preponderență în zona de munte a judeţului, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marţi, 4 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 2 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, se acţiona pe 18 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 63 de tone de material antiderapant.

La această oră, în mai multe zone situate în regiunea de munte, se înregistrează precipitaţii sub formă de ninsoare, acţionându-se în consecinţă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi combaterea fenomenului de polei.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje, fiind folosită o cantitate de 60 de tone de material antiderapant. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri judeţene, cu un utilaj.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej – Gherla, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj, fiind folosită o cantitate de 8 tone de material antiderapant. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri judeţene, cu 2 utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă

5 decembrie 2018

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

TOP 10 motive pentru care Facebook-ul NU a murit și probabil că nu va muri:

1. 91% dintre utilizatorii de internet din România intră...

Video! Accident la Materna! Intervine SMURD și ISU

O autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD...

Spitalele clujene pot lua lecții! Iată ce se servește la Spitalul Municipal Sighișoara

În timp ce la Cluj oamenii sunt „hrăniți” într-un...

Încă un nenorocit – a drogat și a violat o fată de 16 ani, apoi a filmat-o!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Anunț -Întrerupere furnizare apă potabilă în localitățile Călărași și Ciurila

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Campania „SCOATE VIOLENŢA DIN CASA TA! DEPINDE ÎN PRIMUL RÂND, DE TINE!” ….ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE

În perioada 20 septembrie - 20octombrie a.c., poliţia mureşeană,...

Bărbații morți în accidentul de la Luncani sunt din SÂNGER, județul Mureș

IPJ Cluj a reactualizat informațiile cu privire la accidentul...

Primul complex sportiv al Câmpiei Turzii se apropie de finalizare!

Anunțul a fost făcut, chiar în această seară, de...
spot_img
spot_imgspot_img

Încep simulările la Bacalaureat 2019

Emoțiile „examenului maturității”, așa cum a fost denumit examenul de Bacalureat, de-a lungul anilor, se vor resimți pentru elevii claselor a XII-a. Astăzi începe simularea...

Rușine, DSP Cluj! Au REFUZAT testarea pacientului de la Turda !

În cadrul declarațiilor de presă pe care echipa managerial-medicală a Spitalului Municipal Turda, doctorul Ovidiu Stănilă a dezvăluit un detaliu foarte important, referitor la...

Miting pentru normalitate la Cluj Napoca

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 21 August, sâmbătă,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: