fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiNoi probleme cu punctele de pașapoarte Turda și Câmpia Turzii - 𝗡𝗨...

Noi probleme cu punctele de pașapoarte Turda și Câmpia Turzii – 𝗡𝗨 𝗦𝗘 𝗣𝗢𝗧 𝗙𝗔𝗖𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠Ă𝗥𝗜 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘

spot_img

Începând de ieri, Direcția Generală de Pașapoarte a schimbat regulile jocului în ceea ce privește funcționalitatea punctelor de lucru ale Serviciului Public Comunitar Pașapoarte în Turda și Câmpia Turzii.

Potrivit unei informări remise după începerea programului de lucru, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii este nevoie de programare online pentru persoanele care doresc să-și depună actele pentru pașaport.

Ei bine, urmărind o pistă care ne-a fost transmisă de un colaborator, am aflat că pe site-ul epasapoarte.ro NU SE POT FACE PROGRAMĂRI nici pentru Turda, nici pentru Câmpia Turzii.

Să fie  oare această mișcare o răfuială între prefectul de Cluj și șefii de la Pașapoarte?

În urmă cu două săptămâni, un jurnalist clujean întreba următoarele: „E adevarat ca nu ii semnati concediul de odihna sefei de la pasapoarte daca nu deschide punctele de la campia turzii? Si tot simt ca nu ati raspuns. Dc redeschidere la campia turzii si nu in orase cu populatie mai mare? Ati efectuat un studiu care atesta cate solicitari ar fi in fiecare oras?”, cu adresare directă către prefectul, Irina Munteanu.

Până în acest moment, prefectul de Cluj nu a spus o vorbă despre acest subiect.

În toată această chestiune cei care suferă sunt cetățenii, care nu au posibilitatea să se programeze online la punctele de lucru din orașele lor și, fără programare, nu pot să-și depună actele pentru pașapoarte!

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: