fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaJurnalistul, Marian Oprea, „omoară” situația de pe 22 decembrie, Turda :)

Jurnalistul, Marian Oprea, „omoară” situația de pe 22 decembrie, Turda :)

spot_img

Expert în Satiră și profesor universitar în evidențierea problemelor societății, jurnalistul Marian Oprea și-a expus punctul de vedere vis-a-vis de starea străzii 22 decembrie 1989 din Turda care, la doi ani după reabilitare arată mai prost decât înainte de reabilitare.

„Așa-i că celor care nu ați avut proba poligonului și a mersului sinuos la școala de șoferi, acuma vă pare rău când ajungeți pe strada 22 Decembrie 1989 din Turda?”, este replica absolut superbă, care scoate în evidență exact problema.

Redevenind serioși pentru un moment, din punct de vedere contractual, lucrările de pe strada 22 decembrie din Turda sunt în garanție, iar executantul le va repara, pe cheltuiala proprie, dar … problema cea mare pe care o scot la înaintare turdenii este următoarea:

Dacă lucrarea de reabilitare a tronsonului de mobilitate urbană, 22 decembrie 1989, realizată pe fonduri europene, este atât de valabilă – de ce nu a rezistat traficului greu? 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: