spot_img

Noi măsuri concrete pentru comunitățile vulnerabile din Turda ❗️❗️❗️

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Partidul Social Democrat Turda, prin intermediul președintelui – Răzvan Ciortea – continuă activitățile de susținere și sprijin a comunităților vulnerabile din orașul nostru.


Dacă acum trei zile le-am adus paturi, saltele și pături, astăzi a venit momentul să aducem în comunitățile de rromi pachete personalizate cu alimente.


Peste 8 tone de alimente, dintre cele mai diversificate: ulei, conserve de fasole, gulaș în conservă, gem, dulceață, supă la plic , orez sau conserve cu crenvurști au fost împachetate pentru fiecare gospodărie în parte.


Gălețile în care au fost așezate alimentele sunt cu capac și robinet, astfel încât turdenii noștri să le poată folosi, la nevoie.


De asemenea am distribuit prelate speciale pentru cei care au afectat acoperișul, pături și încălțăminte.


“Sprijinul față de semeni nu se arată doar în campania electorală sau pentru a câștiga capital politic. Pe om îl ajuți când are nevoie. Știm că nu este foarte mult, pe termen lung, dar atunci când ți-e foame, o conservă sau un litru de ulei face diferența.


Fac apel la toți preoții din parohiile turdene să identifice familiile aflate în dificultate pentru a încerca să le acordăm și lor sprijinul necesar ❗️❗️❗️


Mulțumesc în mod special , Andrei Brie președine al fundației Prison Fellowship România, pentru acest sprijin consistent ❗️ ”, declară domnul Răzvan Iulian Ciortea, președintele PSD Turda.


Astfel de acțiuni vor continua, în cât mai multe zone vulnerabile din Turda.

Biroul de presă PSD Turda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...

EXCLUSIV: Iată tot ce trebuie să știi despre Zilele Turzii 2022

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia de COVID-19, unii dintre turdeni așteaptă cu nerăbdare vești despre...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...
spot_img

Valer Sașa JUDECAT PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU

Primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, nu este „ușă de biserică”. De la povești privind angajați abuzați fizic de primar (povești care nu s-au...
%d bloggers like this: