spot_img
spot_img

Noi fonduri din SUA pentru a reduce deficitul de finanțare a pieței imobiliare din România

spot_img

Onisim Dorneanu, investitor imobiliar din SUA, se asociază cu Avram Gal, urmărind să canalizeze o primă strângere de fonduri de 350 de milioane de dolari, către piața imobiliară din România pentru a reduce decalajul financiar din acest domeniu.

Fondul, considerat a fi primul fond imobiliar „Bridge-Loan” din România, este o nouă linie de start pentru Dorneanu, care operează momentan în SUA și țintește o închidere finală de 500 de milioane de dolari pentru fondul care a obținut deja susținerea de la principalii manageri de active, fondurile de pensii și investitorii instituționali.

Această structură va oferi un instrument de finanțare bine stabilit, care le va permite antreprenorilor imobiliari din România să profite de oportunitățile imobiliare din sectoarele comerciale sau rezidențiale, permițând astfel executarea rapidă a tranzacțiilor imobiliare sau să profite de oportunitățile pe termen scurt, pentru a asigura finanțarea pe termen lung.

De la început, intenția lui Avram Gal este nu numai de a mobiliza acest capital în investiții care să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor și a țării, ci și de a încuraja alți investitori din SUA să urmeze exemplul lor, deoarece fondul „Bridge-Loan” va juca un rol esențial în reconstruirea sectorului imobiliar românesc și va crea bazele potrivite pentru ca acesta să crească în continuare.

Echipa Dorneanu și Gal elaborează o gamă largă de strategii de risc/randament în cadrul investițiilor durabile și de impact.

Fondul este proiectat cu două obiective paralele în minte – unul, este să dea dovadă de leadership prin construirea unei firme de investiții de succes, iar celălalt este să încerce cu adevărat să influențeze piața în ceea ce privește utilizarea capitalului ca forță, spre bine.

Cu acest fond, echipa este dispusă să pună bazele pentru proiecte rezidențiale pozitive din punct de vedere energetic și proiecte de clădiri de birouri „zero energie” și să demonstreze investitorilor de ce acest concept inovator este viitorul.

Onisim Dorneanu, a declarat: „Concentrându-ne pe sectoarele noastre bazate pe nevoi, cum ar fi locuințele la prețuri mai mici, accesul facil la capitaluri proprii, rația LTV mai bună, vom putea genera profituri financiare stabile pentru investitorii noștri și vom oferi clienților accesibilitatea și durabilitatea acestor servicii, în comunitatea în care se află.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Atentie la centralele de apartament! Un bloc de locuinte s-a facut tandari!

Un bloc de locuinte s-a facut praf, dupa ce...

TRANSPORT AGABARITIC ÎN ZONA TURDA RESTRICȚII DE TRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Interlopul care a comandat ASASINAREA unui jurnalist – condamnat la 11 ani de pușcărie!

În sfârșit se face dreptate în România! Interlopul Lucian Boncu...

Deplasare cu stația mobilă a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, la Viișoara

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

S-ar putea închide târgul săptămânal de la Câmpia Turzii? Vezi ce spune Sabin Ghemeș

Creșterea fulminantă a cazurilor noi de Covid-19 din Câmpia...

Potaissa Turda ÎNVINGE pe Steaua, pe teren propriu

Într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Liga...

Ziua Drapelului National, la Salina Turda

#ZiuaDrapelului@SalinaTurda   ℹ️Începând cu anul 1998, ziua de 26 iunie este...

The Sisterhood și Farmec promovează „Unirea la feminin”, la Câmpia Turzii

Divizia feminină a Asociației Beard Brothers - The Sisterhood,...
spot_img
spot_imgspot_img

O comunitate din județul Mureș, sub teroare de o lună – un criminal este în libertate

O lună și șapte zile au trecut de la crima oribilă care a îngrozit comuna Tăureni din județul Mureș. Un bărbat de 64 de ani,...

Citeste cate cazuri active de coronavirus sunt in judetul Cluj

In sfarsit, presa redevine libera si ARE ACCES LA INFORMATII. Tocmai din acest motiv, RefleqtMedia va poate spune, in aceasta dimineata, numarul exact de cazuri...

Poleiul face ravagii pe drumurile județene din jurul Turzii – drumarii acționează

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de vineri, 9 februarie, pe raza judeţului Cluj nu...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: