spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Noi aparaturi medicale pentru Spitalul de Copii din Cluj

110 echipamente și aparaturi, în valoare de peste 2,73 milioane de lei

 

 

 

 

 

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va achiziționa nu mai puțin de 110 noi echipamente și aparaturi medicale, în valoare de peste 2.730.000 de lei.

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o sumă importantă de bani, peste 550.000 de euro, care va fi investită în beneficiul direct al micilor pacienți. Echipamentele medicale de înaltă tehnologie vor facilita examinarea, diagnosticarea și tratarea copiilor.”

 

Printre echipamentele care urmează să fie achiziționate de instituția spitalicească se numără un aparat de anestezie, un videolaringoscop, un ecocardiograf, două defibrilatoare, o masă de operații cu accesorii ORL, un cistoscop pediatric, o stație centrală de monitorizare, două paturi pentru sugari și o lampă scialitică.

 

De asemenea, Spitalul de Copii va achiziționa și un timpanometru, o targă, cinci monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale, un sterilizator, două sisteme de încălzire a pacientului, trei aparate EKG portabile, cinci Holtere EKG, cinci Holtere TA, 15 infuzomate și 20 de injectomate.

 

 

 

 

 

Biroul de presă

 

11 aprilie 2023

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img