26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaNicu Alifantis vine la Turda și cere sume ENORME pe bilete

Nicu Alifantis vine la Turda și cere sume ENORME pe bilete

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În 3 octombrie, solistul de muzică folk, Nicu Alifantis, va susține un concert la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda.

Am aruncat o privire pe site-ul de „luat bilete” pentru a vedea care sunt costurile unui bilet la „marele spectacol”.

Prețul unui bilet la „Categoria VIP” (adică în fața scenei) este de 139 de lei, în sistem „presale”, adică cu achiziționare de pe net.

La Categoria A (tot la parter, dar de pe rândul 6 încolo), biletele sunt la preț de 90 de lei, iar la Categoria B (la balcon), biletul este la 69 de lei.

Ca să vă faceți o comparație, celebra trupă BZN, în turneul de adio, vinde un bilet la categoria VIP, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, cu 198 de lei, dar este pe terenul de joc, ai loc să te miști, iar BZN e BZN și Alifantis … a fost cândva cineva.

Pe de altă parte, dacă tot comparăm prețuri, un loc în tribune, lângă scenă, la BZN costă 168 de lei.

Nu contestăm gusturile și nici nu dăm judecăți de valoare, dar să vii la Turda, cu prețuri de Sală Polivalentă, este puțin cam nedrept.

Desigur, dacă venea un artist în vogă, alta era discuția, dar vorbim de Nicu Alifantis, artist al cărui canal de youtube are 5.400 de subscriberi … TurdaNews are 4000 și are experiență și notorietate mai mică decât Alifantis.

Pe de altă parte, cea mai de succes piesă a lui Nicu Alifantis este „Țara noastră-i țara noastră”, iar asta datorită faptului că este soundtrack-ul unei reclame a CEC Bank care a rulat vreme de mai bine de un an în Cinema City.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: