spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Nici măcar prezența „binecuvântătoare” a lui Andreicuț nu i-a putut convinge să cânte … decent

spot_img

Recenziile și părerile despre prestațiile concurenților care au cântat, aseară, în Salina Turda, în cea de-a 4 semifinală Eurovision sunt, la unison, negative.

„Au cântat fals.” „Feli, Tiri și Claudia au salvat show-ul” sunt doar câteva dintre comentariile adunate de pe facebook care fac referire la halul în care s-au prezentat mulți dintre cei 12 „artiști” care au cântat aseară pe scena din Salina Turda.

Dacă ne uităm pe youtube, comentariile negative continuă: „Oare de ce nu ma mira ca Lion’s Roar nu a trecut in finala? Muzica de calitate si mai ales rockul nu au ce cauta la Eurovision. De aceea a patit ce a patit Ovidiu Anton.” sau „Bai dar nicio piesa de eurovizion, zici ca participa la cerbul de aur sau la gala mamaia 2004, sunteti nebooni ?!”.

Nici măcar prezența, în secțiunea VIP a ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului n-a făcut ca harul să se pogoare asupra corzilor vocale ale cântăreților.

Probabil că a fost de vină locația, poate a fost emoția momentului, poate că s-au hotărât și cei de la TVR să promoveze non-valori sau poate a fost doar un caz de „asta este”, dar ceea ce este fără echivoc e faptul că, dacă avem așa semifinaliști … cu siguranță nu vom avea finaliști … la Lisabona.

P.S. … nu am înțeles rolul lui Andreicuț la Eurovision …

spot_img
spot_img
spot_img