fbpx
spot_img
spot_img

Nebunie „a la Cluj” – oferă bani să fie dus în Germania pentru a-și ucide soția

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Un clujean a făcut un live INCREDIBIL pe rețelele de socializare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Atunci când gelozia îți ia mințile, devii dispus să faci orice nebunie. Același este și cazul unui bărbat din Cămărașu. Prin intermediul unui „live” pe rețelele de socializare, bărbatul a declarat că oferă 10.000 de lei oricărei persoane dispusă să-l transporte până în Germania, pentru a-și ucide soția, dar și pe amantul acesteia.

„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c…a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”, a declarat bărbatul, citat de ObservatorNews

Din fericire, pe fir a intrat și poliția, care a deschis un dosar penal.

„La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o rețea online de socializare, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Din imaginile postate în spațiul public se observă cum un bărbat, așezat la o masă, solicită urmăritorilor săi ajutorul, în schimbul sumei de 10.000 de lei, pentru a fi transportat într-o altă țară, amenințând cu moartea pe toată durata videoclipului o femeie.

Polițiștii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămărașu, ulterior cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Precizăm că ulterior, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Cămărașu s-a prezentat la sediul poliției, formulând plângere prealabilă cu privire la aspectele anterior amintite”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: