spot_img

Morminte profanate la Turda – ținta este o jurnalistă

Date:

Share post:

Profanările de morminte se țin lanț în cimitirul din Turda Nouă, iar de această dată, pradă au căzut mormintele părinților jurnalistei, Daciana Derda, de la TurdaNews.

Am mers ca deobicei la mormântul părinților și al bunicii mele să depun flori și lumânări, când am ajuns acolo mormântul era vandalizat, piatra funerară a fost desprinsă de pe soclu și împinsă jos de pe postament, s-a desfăcut în trei bucăți …doar cea aparținând mamei mele care a decedat anul trecut în februarie m-a costat 500 de lei, restul au fost făcute în urmă cu câțiva ani, nu pot estima acum valoarea pagubei, ca să nu mai vorbim de impactul emotional, lipsa de respect și civilizație. Am de gând să depun plângere penală, cred și sper ca autoritățile să soluționeze în timp cât mai scurt cazul…”, a comentat jurnalista.

Conform TurdaNews, problemele nu sunt de ieri – de azi, ci ar fi vorba despre un adevărat flagel infracțional, căreia Poliția Turda n-a reușit să-i dea de cap.

„Nu este primul act de acest gen, în cimitirul din Turda Nouă s-au repetat actele de vandalism, dispar flori, veze de ciment, totul este pus pe seama unei „găști” de copii care își face veacul prin zonă.

Seara până târziu pe strada Decebal în zona cimitirului se adună câte 15-20 de copii care fac o gălăgie infernală până noaptea târziu, poliția locală a fost sesizată de nenumărate ori, au venit în patrulare i-au trimis acasă și cam atât. Nu s-a rezolvat nimic, nu se ia legătura cu părinții, nu se încearcă restabilirea liniștii în zonă.”, scrie sursa citată.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de...

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...
%d bloggers like this: