19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaMircea Irimie: „În viață toate se întorc, și cele bune, și cele...

Mircea Irimie: „În viață toate se întorc, și cele bune, și cele rele”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dragi turdeni vă mulțumesc pentru voturile acordate . 
Au trecut doi ani de când am fost exclus împreună cu Daniel Constantin si alti colegi verticali de către Tăriceanu pentru ca ne-am opus compromiterii partidului cu prietenii lui certați cu legea ( vezi ” lista penalilor ALDE ,, ) . Pe întreaga zonă unde eu în 2016 am facut campanie am reusit sa introduc colegi în Consiliile Locale . La Baisoara 2 , Iara 1 , Mihai Viteazul 1 , Ploscoș 2 , Sandulesti 2 , Petrești 1 , Mociu 2 , Turda 3 , etc . Am fost de bună credință și am muncit foarte mult . 


Ma doare sa vad unde a ajuns ALDE în județul Cluj sub conducerea doamnei Cătaniciu , un al om certat cu legea care a fost prezentat în MCV- ul din 2017 ca model de corupție. Au obținut 2 , % . Având structuri în tot județul Primar , Viceprimar , Consilieri Locali , etc .


La Turda , cand am fost exclus , am lasat ALDE cu 3 consilieri în funcție care din pacate au obținut doar 600 și ceva de voturi iar noi cu un partid nou , PRO ROMANIA am obtinut peste 1000 de voturi . La Turda , PRO ROMANIA a obtinut cel mai bun procent din județul Cluj . 


Dragi prieteni postarea mea nu este un atac la foștii colegi dar doresc să se remarce faptul că politicienii si liderii corupti nu mai sunt tolerați si susținuți de către români . Am să convoc în curând o conferință de presă în care am sa prezint cu amănunte întreaga înșelătorie prin care Tăriceanu ne-a furat sediile și structurile în întreaga țară și cum ne-a exclus din partid . De asemenea procesul în care m-am luptat cu Tăriceanu pentru al opri sa mai facă nedreptăți. 


Închei prin a va mulțumi încă o dată dorindu-va sanatate si toate cele bune alături de cei dragi . 


Cu stimă și prietenie 
al dumneavoastră 
Mircea Vicențiu Irimie 
PRO ROMANIA ??

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: