fbpx
spot_img
spot_img

Ministrul justiției și al internelor, fără mască, la Untold, în interior – prefectul nu comentează, Sindicatul Europol îl face „țăndări”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Lucian Bode a dat încă un exemplu de motiv pentru care cetățenii nu mai cred în nimic.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aseară, la Untold, ministrul Justiției și al Internelor, Lucian Bode, s-a afișat la interior fără mască pe față, pusă corespunzător.

În timp ce prefectul de Cluj, Szillard Tasnadi, a refuzat să comenteze evenimentul, sindicatul polițiștilor, Europol, a dat cărțile pe față.

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor “wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între “jmecheri” și “fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, au spus cei de la Europol.

În ceea ce privește amenzile aplicate la Untold, pentru diverse abateri printre care și încălcarea măsurilor de protecție sanitară, prefectul de Cluj a declarat că până astăzi s-au dat peste 300 de amenzi … oare și ministrul 3 în 1 a primit amendă? 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: