spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Mihai Seplecan: Colaborarea cu domnul Alexandru Cordoș m-a determinat să intru în PSD

Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, acționează, într-adevăr, conform celebrului citat: „”Noi avem de strâns laolaltă pe toţi ai noştri.”, al marelui istoric, Nicolae Iorga. Astfel, de când a devenit președinte al PSD Cluj, Cordoș n-a făcut altceva decât să întărească partidul, să-l ferească de scandaluri și să-l pregătească pentru luptele politice din 2024.

Cel mai recent exemplu vine din week-endul trecut când, în PSD Cluj s-au înscris nu mai puțin de 500 de oameni!

La o zi după ce, în spațiul public, a apărut informația potrivit căreia fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, s-a înscris în PSD, acesta a acceptat să ne spună câteva cuvinte, cu privire la raționamentele pe care s-a fundamentat decizia lui.

„În primul rând, în 2012, când s-a format USL, am avut o colaborare extraordinară cu domnul Alexandru Cordoș. Alături de dânsul, m-am ocupat să coagulăm reprezentanții din PNL și PSD într-o candidatură comună a USL. Am lucrat cot la cot câteva luni și mi-am dat seama ce om de caracter este și ce eficient este în managementul resurselor umane.”, ne spune Mihai Seplecan.

Un alt factor determinant în intrarea sa în PSD Cluj a fost… propriul trecut.

„Eu am fost orfan de tată și am provenit dintr-o familie modestă. N-am avut oameni de afaceri prin familie și mereu am văzut lucrurile într-o formă socială. De-asta și cât am activat în PNL, m-am implicat, mai mult, în activități și campanii cu caracter social.”, ne mărturisește fostul președinte al Consiliului Județean Cluj.

Potrivit lui Seplecan, acesta a reușit să treacă peste diversele diferendumuri politice pe care le-a avut, inclusiv cu Ioan Oleleu, pe vremea când cei doi erau vicepreședinți ai Consiliului Județean Cluj.

„O relație specială am avut, întotdeauna și cu domnul profesor, Vasile Dîncu. Când încă nu eram lider în PNL, eram chemat la ziua sa de naștere, am discutat mult și am învățat multe despre politică și despre viață, de la domnul profesor”, se confesează Mihai Seplecan.

De asemenea, deși în Partidul Verzilor era președinte de organizație județeană, cu un primar la Tritenii de Jos, Mihai Seplecan nu a cerut nici o funcție în PSD Cluj și, de asemenea, până în 2024, niciunul dintre foștii săi colegi din Partidul Verde nu vor face trecerea la niciun partid.

 

Rămâneți alături de RefleqtMedia pentru a afla, în zilele care urmează, pe cine vede Mihai Seplecan drept candidat la Primăria Cluj Napoca, respectiv la Președinția Consiliului Județean Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img