fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWS„Meseriașul” suprem - Teofil Rusu va conduce patru societăți deodată ?

„Meseriașul” suprem – Teofil Rusu va conduce patru societăți deodată ?

- Advertisement -

„Brain drain” este un concept de sorginte americană, care analizează lipsa intelectualilor și a managerilor dintr-o anumită comunitate.

Acest fenomen se poate datora mai multor factori, asupra cărora nu vom stărui în prezentul articol, însă … din ultimele acțiuni ale executivului de la Câmpia Turzii se pare că și cochetul orășel de pe Arieș se confruntă cu o formă de brain drain, cel puțin la nivel managerial.

Așa se face că liberalul, Teofil Rusu, care este administrator al trei societăți comerciale: Tefir Service, Tefir Import Export și Transport Local Câmpia Turzii SA.

Ne vom focusa pe cea de-a treia societate comercială, deoarece acolo e vorba de bani publici (bine, și la Tefir ar fi vorba de bani publici, dar ăsta este un alt subiect, mult mai usturător).

Bunăoară, Transport Local Câmpia Turzii SA a avut DOUĂ bugete aprobate de către Consiliul Local, pe anul 2020 și pe 2021 – ambele în valoare de … 0 lei. 

Așa se face că, fiind fără activitate la Transport Local Câmpia Turzii, Teofil Rusu are capacitatea de a conduce și Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local care va avea loc în 24 iunie la Câmpia Turzii se află un proiect de hotărâre privind „Adoptarea unor măsuri pentru îmbunătățirea activității la Domeniul Public” (pompoasă formulare, nu-i așa?)

Ei bine, principala măsură de îmbunătățire a activității la DPCT este delegarea TUTUROR atribuțiilor de la directorul general, Călin Giurgiu (care are probleme grave de sănătate) către Rusu Teofil … angajat care NU FIGUREAZĂ ÎN ORGANIGRAMA aprobată la DPCT.

De ce este importantă formularea de mai sus, cea cu organigrama? Păi simplu, prin luna mai, același Consiliu Local care-l trimite pe Teofil Rusu să îmbunătățească activitatea unei societăți care a obținut profit de câteva zeci de mii de lei, l-a dat afară pe Eugen Gavriș (manager de control al calității).

Motivul invocat atunci a fost … reducerea cheltuielilor salariale. Adică dai afară un om care câștigă 3000 net și angajezi alt om care ar putea câștiga până la 5000 de lei net, dar tu reduci cheltuielile.

Va fi interesant de văzut ce va face Teofil Rusu și cum va reuși să „îmbumbe” activitatea de la Domeniul Public cu cea de la Transport Local, după ce firma de transport își va începe, pe bune, activitatea economică.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

EXCLUSIV: Petre Pop ar putea fi DEMIS din PSD Câmpia Turzii

0
Tot mai multe surse din mediul politic local antamează ideea potrivit căreia președintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, ar putea fi demis atât din...

Comentarii

%d bloggers like this: