spot_img
spot_img

Meseria plătită între 3500 și 4000 de lei, pe care o poate avea ORICINE dar nu se înghesuie nimeni

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Deși pare greu de crezut, există sute de locuri de muncă în România plătite cu sume cuprinse între 3.000 și 14.000 de lei pe care nu vrea nimeni să le ocupe. Care este meseria în care se câștigă la fel de bine ca în domeniul IT și pe care românii nu doresc să o practice.

În România, țara în care numărul asistaților social crește anual, există sute de locuri de muncă pentru care se oferă salarii cuprinse între 3.000 și 14.000 de lei în mână și pentru care nu există doritori.

Meseria care se plătește la fel de bine ca și domeniul IT și pentru care există un deficit uriaș de angajati este cea de tractorist.

Una dintre cele mai bine plătite meserii din România în ultimii ani a devenit cea de tractorist, pentru care fermierii oferă salarii cuprinse între 3.000 și 14.000 de lei în mână, în funcție de utilajul pe care îl manevrează. 

Cu toate aceste, România are un deficit mare de tractoriști, deși salariile ajung chiar și la 14.000 de lei. 

Marii agricultori și președinții asociațiilor de profil se confruntă de câțiva ani cu această problemă și, deși oferă salarii atractive și chiar ucenicie, românii nu se înghesuie să lucreze ca tractoriști. 

Dimitrie Muscă, administratorul fermelor Combinatului Agroindustrial Curtici din Arad, se laudă că plătește și salarii de 14.000 de lei pentru tractoriști. Cei care manevrează combine performante sau alte utilaje agricole moderne se pot mândri cu salarii de peste 10.000 de lei pe lună.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

24 iunie 2022 – Ziua Iei Să purtăm cu mândrie ia românească!

Legea pentru instituirea zilei de 24 iunie ca „Ziua Iei” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și...

13 programe operaționale din perioada 2021-2027 trimise spre aprobare la Comisia Europeană

Documentele care stabilesc orientările strategice pentru atragerea fondurilor europene pentru perioada de programare 2021-2027 au fost prezentate, astăzi,...

Noi reglementări privind construcția școlilor mai sigure și mai moderne

 Ministerul Dezvoltării a actualizat reglementările în vigoare de 25 de ani privind construcția școlilor și liceelor – anunță...
spot_img

Cristian Matei a luat, din nou, la pas șantierele Turzii

Edilul turdean ține morțiș să verifice, cât mai des, șantierele care există în această vară în orașul pe care-l cârmuiește. Astfel, cel puțin odată pe...
%d bloggers like this: