fbpx
HomeȘtiri din zonăChețaniMesajul primarului, Emil Florin Mocan, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
spot_img
spot_img

Mesajul primarului, Emil Florin Mocan, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

- Publicitate -
spot_img
Iubiți consăteni,
 
De data aceasta, Crăciunul și Anul Nou sunt sărbători pe care ne vedem nevoiți să le ținem sub obrocul pandemiei. Cu toții știm că nu e bine, dar, ar trebui să știm că răul acesta aduce și un bine. Accentul cade pe latura de suflet a sărbătorilor și nu pe petrecerile pantagruelice, cu care ne-am cam obișnuit, în ultimii ani. În definitiv, Crăciunul este sărbătoarea smereniei! Divinitatea a consimțit să îmbrace haina omenescului, în încercarea ei de a salva omenirea. Atotputernicul a acceptat să fie, o vreme, omenesc și trecător, întrupându-se și deschizând, nouă, oamenilor, ochii spre adevărata semnificație a divinului. Cel mai mare cadou de Crăciun este Fiul Domnului, coborât printre noi!
 
Pentru comunitatea noastră, 2020 a fost, totuși, un an notabil, pe drumul dezvoltării și al propășirii, căci am reușit să mobilizăm investiții a căror mărime nu suportă comparație cu niciunul din anii trecuți. Putem afirma că vom lăsa tinerimii o moștenire care merită toată considerația și că suntem pe drumul cel bun, în ciuda faptului că ne lovim, încă, de multe greutăți. Anul ce vine ne găsește pregătiți și, personal, nu văd ce ne-ar sta în cale, pe drumul continuei dezvoltări. Trebuie doar să fim uniți, prevăzători și atenți la nevoia comunitară! Dar, aceste lucruri le-am făcut și până acum și încă le-am făcut bine, fapt ce-mi dă speranță!
 
Cu prilejul nașterii Domnului nostru, primiți, dragi consăteni, cele mai calde urări de bine, sănătate și prosperitate! Fie ca Noul An să vă aducă viață mai bună, îndestulătoare iubire și deplină sănătate!
 
La mulți ani!
EMIL FLORIN MOCAN

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: