fbpx
HomeCOVID-NEWSMesajul lui Dragoș Vana, clujeanul care - de un an - ne...
spot_img
spot_img

Mesajul lui Dragoș Vana, clujeanul care – de un an – ne oferă CELE MAI TRANSPARENTE date despre COVID-19! Clujenii se ÎNGRĂMĂDESC la vaccinare

- Publicitate -
spot_img

Dragi Clujeni,

In acest moment judetul Cluj are cea mai lunga lista de asteptare la vaccin dintre toate judetele, de 33.163 persoane. Este intrecut doar de Bucuresti, cu 75.851 persoane in asteptare, un oras cu o populatie de 3 ori mai mare decat tot judetul nostru.

In jurul Clujului, celalalte judete au liste de asteptare mici, asa ca sfatul meu este sa nu asteptati din comoditatea clasica ardeleneasca sa primiti loc la centrul de la coltul strazii ci sa va cautati un loc undeva unde va puteti vaccina mai rapid. Nu cumva sa faceti Covid intre timp. Asa ati ajuta si situatia in materie de restrictii deoarece ne-ar scadea incidenta mai repede daca ne-am vaccina toti rapid.

Un prieten care era locul >1000 la Regina Maria in Cluj cu Pfizer, s-a schimbat la Bratca in Bihor cu Moderna. A primit SMS in 3 minute si s-a programat, iar in cateva zile era deja vaccinat, in loc sa astepte cine stie cat. Apropo, sa nu credeti ca atunci cand ajungeti in capul listei si in sfarsit primiti SMS, acesta va fi pentru programare a doua zi.

Agitati-va si voi un pic sa terminam mai repede toata povestea.

Vaccinare: https://www.graphs.ro/vaccinare.php

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: