spot_img
spot_img

Memorial de schi în Stațiunea Muntele Băișorii

spot_img

Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Asociația „Nan Marian”, invită iubitorii sporturilor de iarnă sâmbătă, 3 martie 2018, pe pârtia mare din Stațiunea Muntele Băișorii, la cea de-a doua ediție a concursului de schi-slalom uriaș ,,Cupa Nan Marian”.

Înscrierile la această competiție memorială vor avea loc sâmbătă, 3 martie 2018, la „pârtia veche”, între orele 10.00 și 11.00, startul concursului urmând a fi dat la ora 12.00. Concurenții vor fi înscriși la start pe șapte categorii, atât pentru fete cât și pentru băieți, în următoarele grupe de vârstă: 3-5 ani, 6-8 ani, 9-12 ani, 13-15 ani, 16-25 ani, 26-45 ani și +46 ani.

Festivitatea de premiere va avea loc pe pârtie, imediat după concurs. La ora 19.00 va avea loc o retragere cu torțe pe schiuri și va fi aprins focul de tabără. Ulterior, începând cu ora 20.30, la Pensiunea Montana din stațiunea Muntele Băișorii se va desfășura spectacolul „Cântece și jocuri populare transilvănene”, manifestare la care vor participa Taraful Gaciu din Soporul de Câmpie, Ansamblul de Jocuri Populare Napoca Someș, precum și alți invitați surpriză.

Amintim în acest context faptul că Zai Marian Nan s-a născut în data de 4 noiembrie 1978 iar la numai 38 de ani (04.09.2016) a decedat, în scurta lui viaţă fiind considerat un adevărat stâlp al comunităţii. Născut şi crescut în Băişoara, a fost mereu preocupat de sprijinirea localnicilor din comuna sa natală. S-a implicat în dezvoltarea infrastructurii din Muntele Baişorii, a contribuit la crearea de numeroase locuri de muncă pentru localnici, a sprijinit familiile sărace, fiind, totodată, unul dintre susţinătorii mişcării turistice din staţiunea Muntele Baişorii. În ultima perioadă a vieţii a dorit să ofere un sprijin mai mare comunităţii, devenind consilier local. Nan a fost întotdeauna motorul de bucurie şi de speranţă al Muntelui Baişorii, determinându-i pe cei care l-au cunoscut să continue munca sa.

Toți cei interesați de eventuale informații suplimentare legate de organizarea și desfășurarea acestui memorial de schi sunt rugați să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0744.244.357 sau 0755.132.145.

Biroul de presă

26 februarie 2018

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

S-a deschis Targul de Craciun, la Turda

🎁🎅🌟☃️🎄 ❄️Aseară am dat startul sărbătorilor de iarnă! Târgul...

❗️ 21 de tone de material antiderapant, pe drumurile județene din zona Turzii

ℹ️ Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în...

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Eroul necunoscut de la Turda – a dus la spital o mamă cu bebelușul ei

O tânără clujeancă s-a găsit în situația disperată de...

10 incendii în doar 48 de ore, în județul Cluj

În ultimele 48 de ore pompierii clujeni au intervenit...

ALDE Câmpia Turzii: „Se dorește desființarea secției de fotbal a CSM-ului?”

Ieri seară, organizația ALDE Câmpia Turzii a avut o...

El ar putea fi candidatul PSD la Primăria Câmpia Turzii…

Deși mai sunt aproape doi ani până la alegerile...

Tragedie pentru o familie din Turda – un tânăr a murit în chinuri groaznice

Sărbătorile de Crăciun vor fi infinit mai triste pentru...
spot_img
spot_imgspot_img

Fiul unui cuplu din Câmpia Turzii candidează pentru titlul de „Bebelușul anului” în Anglia

Îl cheamă Lucas, are 1 an și 5 luni, iar mămica lui l-a înscris într-un concurs de frumusețe pentru bebeluși. Vorbim despre băiețelul cuplului Alexandra...

Vezi CÂTE doze de vaccin au fost administrate la Câmpia Turzii într-un an de funcționare

După cum scriam în această dimineață, Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii își încheie astăzi activitatea. Cu un debut „timid”, generat de lipsa de implicare a...

Abateri financiare de 9 milioane de lei la IERNUT

Administrația locală a orașului Iernut are mare probleme în a gestiona fondurile publice, asta dacă este să luăm în calcul ultimul raport al Curții...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: