19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsMeciul de baraj al Universității Cluj se dispută pe Cluj Arena

Meciul de baraj al Universității Cluj se dispută pe Cluj Arena

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Consiliul Județean Cluj informează toți iubitorii de fotbal precum și susținătorii echipei de fotbal „Universitatea” Cluj în legătură cu faptul că meciul tur al barajului de promovare-menținere în Liga 1 dintre formațiile A.S.F.C. „Universitatea” Cluj și A.F.C. Hermannstadt se va disputa pe stadionul Cluj-Arena, duminică, 9 iunie a.c., cu începere de la ora 18.00.

            Consiliul Județean invită cu această ocazie toți suporterii echipei „Universitatea” precum și susținătorii sportului local să vină duminică pe stadionul Cluj Arena pentru a-i încuraja pe jucătorii clujeni în încercarea acestora de a reveni în prima ligă fotbalistică din România.

            În contextul în care acest meci de importanță capitală pentru „U” Cluj are loc chiar în anul în care clubul sărbătorește centenarul, 100 de ani de existență, organizatorii promit un show de excepție, în care atât fanii echipei cât și cei mici vor avea ocazia să asiste, împreună, la un spectacol de cinci stele.

            Reamintim în acest context faptul că, deși inițial meciul fusese programat pentru data de sâmbătă, 8 iunie, la solicitarea celor două cluburi implicate acesta a fost reprogramat pentru ziua următoare, în special datorită faptului că pe Stadionul Cluj Arena se desfășoară în intervalul 7-8 iunie Campionatele Internaționale de Atletism ale României, eveniment planificat încă din luna martie a.c.

           

 

Biroul de presă

4 iunie 2019

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: