fbpx
spot_img
spot_img

Marius Nicoară părăsește Partidul Național Liberal

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Omul care a pus PNL Cluj pe harta politicii, Marius Nicoară, se pregătește să părăsească partidul.

Acesta a susținut recent o conferință de presă prin care a criticat dur ideea primarului, Emil Boc, de a construi o linie de metrou la Cluj Napoca.

„ Un kilometru de metoru costă între 50 şi 60 de milioane de euro în timp ce cu 60 de milioane de euro poţi construi monorai-ul. Acest tren suspendat poate fi contruit într-un timp de cinci până la zece ori mai scurt decât metroul. Totodată, metroul nu poate fi dus decât pe axa est-vest în timp ce monorai-ul poate intra în toate cartierele. Acest sistem public de transport în comun este nepoluant, nezgomotos şi la suprafaţă”, a comentat Nicoară.

Senatorul a mai spus că va demara o campanie de informare și că e dispus să ceară chiar organizarea unui referendum pentru a-i chestiona pe clujeni dacă își doresc Metrou sau Monorail: ”Eu vor insista pe acest proiect şi urmează ca, după ce voi face o campanie de informare, să încep demersuri pentru organizarea unui referendum pentru a vedea ce îşi doresc clujenii, monorail sau metrou”. În acest sens, arată că vrea să consulte o serie de specialiști care să ofere date tehnice concrete cu privire la oportunitatea consturirii unui tren de suprafaţă la Cluj-Napoca. „Voi intra foarte serios pe acest subiect pentru că eu consider că facem un deserviciu clujenilor şi urmaşilor noştri dacă nu rezolvăm situaţia cu transportul în Cluj-Napoca”, a menţionat senatorul.

Totodată, deputatul și președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a insinuat că Marius Nicoară ar vrea să intre în PSD.

„Joi am fost întrebat, off the record, dacă un senator clujean „s-a cerut” în PSD Cluj, direct sau indirect. De asemenea, am fost întrebat și de acel liberal guraliv din Florești.

Nu primim nici foști lideri liberali, nici histrioni în PSD Cluj, cu atât mai mult unul care sufocă Floreștiul, de la trafic și până la problema gunoaielor.”, a spus Nasra.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: