spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marian Morar – primele reflecții după accederea în AUR Câmpia Turzii

spot_img

La două săptămâni după ce RefleqtMedia vă informa cu privire la accederea iminentă a lui Marian Morar (city-managerul Câmpiei Turzii) în Alianța pentru Unirea Românilor, acesta și-a prezentat primele gânduri oficiale asumate despre noul său drum politic.

Sunt momente în viață în care trebuie să-ți asumi o alegere. Pentru mine, un astfel de moment a venit acum, când am decis să mă înscriu în partidul AUR. Iar alegerea nu este deloc întâmplătoare.

Cred că în acest moment AUR este singurul partid care se mai gândește la români. Din păcate. Și cred că e momentul ca această țară să renască din propria cenușă, așa cum a făcut-o de nenumărate ori de-a lungul istoriei, atunci când poporul și-a pus în fruntea lui oameni iubitori de țară. Pentru că fără iubire de țară și de oamenii ei, nu ai cum să pretinzi că faci ceva în beneficiul lor. Iar acest lucru se vede prin modul în care guvernanții caută soluții pentru interesele lor, nu pentru ale oamenilor.

Și vedem cu toții asta, nu trebuie să vă spun eu! Priviți orice sondaj de opinie și veți vedea că 70% dintre cei întrebați, spun că țara se îndreaptă într-o direcție greșită. Iar dacă 70% spun asta, înseamnă că așa este, înseamnă că trebuie să vină cineva care să schimbe lucrurile în bine.
Și mai cred că nu e suficient doar să constatăm că lucrurile merg într-o direcție greșită, pentru că asta este evident. Ci trebuie să acționăm pentru a schimba acest lucru! Iar asta nu se poate realiza decât prin implicare. A mea și a fiecăruia dintre noi, după putință.

Nu pot sta să constat și să aștept ca cineva să facă ceva pentru noi. Pentru că oricât am aștepta, nimic nu se întâmplă de la sine. Lucrurile se întâmplă atunci când te implici și când îți dorești să se întâmple. Atunci când înțelegi că doar prin implicare și prin asumare poți schimba lucrurile în bine. Și eu chiar nu sunt genul care să stau sau să aștept. Am fost, sunt și voi fi un om activ. Iar vouă, celor care mă cunoașteți sau nu, vă spun doar atât: e momentul să ne implicăm pentru noi! Am așteptat destul!

“Ori ne ridicăm, și punem pumnul în pieptul furtunii, ori pierim, ca țară și ca neam.” – Avram Iancu. ”, a transmis Marian Morar, în urmă cu 4 ore.

De asemenea, Marian Morar a răspuns într-un mod inedit unei întrebări adresată de Marian Lechințan, fost angajat al Primăriei Câmpia Turzii și candidat PNL la Consiliul Local.

„Să înțeleg că din poziția de administrator public al primăriei o să începi să spui lucrurilor pe nume chiar dacă acest lucru implică și critici la adresa actualei administrații din care faci parte? Ingrată situație atunci. Să îmi iau popcorn sau să spun “partikip”, “Amin” etc.”, a întrebat Lechințan.

Marian Lechintan Înca administrator public”, a fost răspunsul criptic dat de Morar.

spot_img
spot_img
spot_img