spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marian Morar: Mă voi întoarce în Primărie doar ca Primar

spot_img

Astăzi vreau să demontez toate zvonurile răutăcioase și mincinoase aruncate de contracandidații mei, zvonuri care zic ceva de genul că nu mi-am dat demisia din funcția de Administrator Public și că doar sunt în concediu fără plată.

Măi oameni buni, eu sunt un om demn, cu onoare și pentru nimic în lume nu pot renunța la demnitatea cu care am fost educat de către părinții mei.

În data de 20.03.2024, mi-am dat DEMISIA din funcția de Administrator Public, după o serie întreagă de proiecte în folosul oamenilor din oraș care mi-au fost blocate de actualul primar. Legal eram obligat ( dacă primarul nu renunța) să onorez 45 de zile de preaviz. Având în vedere că primarul a renunțat la zilele de preaviz, în data de 27.03.2024, mi-am făcut LICHIDAREA, însemnând că data lichidării a fost ultima mea zi de muncă în primarie. De altfel din data de 28.03. 2024, sunt angajat în altă parte.

Terminați cu minciunile și manipularea oamenilor. Nu suntem așa proști cum credeți voi❗️ Învățați să pierdeți cu demnitate❗️

Mă voi întoarce în primărie doar ca PRIMAR❗️ E singura poziție din care pot aduce NORMALITATEA în orașul nostru. Doamne ajută❗️

CMF 21240330

spot_img
spot_img
spot_img