spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Marian Morar: ⭐️Voi rezolva problema transportului de persoane între Câmpia Turzii și Turda!

Pentru că mă implic și n-am orgolii să vorbesc cu primarul din Turda, indiferent cine ar fi el

❗️Problema transportului de persoane între Turda și Câmpia Turzii este una delicată pentru concetățenii mei. Mulți m-au întrebat dacă se poate face ceva și le-am spus foarte simplu: SE POATE

❗️ Cu condiția SĂ VREI, să fii un primar care se implică pentru rezolvarea acestei probleme, să nu ai orgoliul ăla care n-are ce căuta la un primar aflat în slujba cetățenilor…

⭐️Problema e una foarte simplă. În prezent, traseul este considerat traseu intrajudețean (între două localități din județ) și este gestionat de Consiliul Județean Cluj. Ei atribuie traseul la licitație, iar în prezent cursele sunt efectuate de firma clujeană Fany. Care generează și ea diverse nemulțumiri, însă nu acesta este subiectul acum.
Câmpia Turzii și Turda pot rezolva această problemă, cu două condiții: să existe dorință de rezolvare și să se inițieze un dialog în acest sens, între cele două administrații. Nu intru în detaliile concrete referitoare la modul în care se poate rezolva (am soluțiile concrete).
Eu sunt dispus pentru ambele condiții, așa că vă spun cu siguranță că POT rezolva această problemă, cu ajutorul primarului din Turda, indiferent cine ar fi (pentru că și turdenii au aceeași problemă). Vă garantez că există soluții, iar problema se poate rezolva, astfel încât transportul interurban să fie gestionat de noi, iar dvs să puteți călători la Turda și înapoi în condițiile unui transport civilizat, să nu-și mai bată nimeni joc de dvs. În plus, soluția se poate extinde și pentru transportul interurban în relația cu comunele din zona noastră: Luna, Călărași, Viișoara, Tritenii de Jos, Ceanu Mare.

Sunt singurul candidat care am expus această problemă și care își asumă rezolvarea ei! Actualul primar nu este dispus s-o rezolve.

spot_img
spot_img