spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marcel Ioan Boloș: 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐞

spot_img
Nu voi înceta niciodată să fiu promotorul transformării României printr-un plan sănătos care să fie un adevărat accelerator spre dezvoltare.
 
Iar în acest sens, misiunea noastră își găsește fundamentul în proiecte de investiții masive pentru infrastructură. Este clar că ne-am angajat pe acest drum, iar banii europeni sunt combustibilul de care avem nevoie.
Cu toate acestea, suntem datori, la nivelul Guvernul României, să avem grijă la nevoile imediate ale cetățenilor. Iar principala este ca niciunul să nu se mai simtă vulnerabil în fața prețurilor.
 
Am plecat recent la Bruxelles cu o serie de obiective, printre care: să vedem cum putem continua să oferim din bani europeni voucherele sociale de 250 de lei pentru alimente și să fie agreată posibilitatea ca, tot din bani europeni, să suportăm o parte din costurile cu facturile pentru românii aflați în dificultate.
 
Au fost discuții foarte constructive, în cadrul cărora European Commission s-a arătat deschisă asupra solicitărilor noastre. Acum, lucrăm pentru a realiza cu celeritate mecanismul la nivel național. Voi reveni cu noi detalii zilele viitoare.
 
Aduc mulțumiri pe aceasta cale doamnei comisar pentru Politică Regională, Elisa Ferreira, și doamnei director general adjunct ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, Andriana Sukova.
 
Aceasta este numai una dintre vești, voi reveni în alte postări cu anunțuri importante urmare discuțiilor cu înalții reprezentanți ai Comisiei.
spot_img
spot_img
spot_img