spot_img
spot_img

Management defectuos la Sala Polivalentă din Cluj Napoca

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, și-a reafirmat recent preocuparea pentru infrastructura sportivă a orașului, dezvoltarea acesteia și oferirea posibilității unui acces cât mai larg al clujenilor la ea. Ideea în sine este mai mult decât binevenită, însă în acest context trebuie avute în vedere două aspecte:

– Alegerea potrivită, în funcție de interesele și preferințele comunității clujene, a noilor investiții, inclusiv prioritizarea investiţiilor și localizarea lor pe teritoriul municipiului (a se vedea disputa și dezbaterea recentă legată de propunerea construirii unui Aquapark versus Parcul Est)

– Problema rentabilității, a modului în care sunt gestionate investițiile existente, și a transparenței acestora față de clujeni, beneficiarii lor.

În acest sens, se impune precizarea că unul din obiectivele sportive cele mai importante ale Clujului, Sala Polivalentă a fost iarăși pe pierdere din cauza managementului defectuos. Raportul venituri-cheltuieli pe anul trecut (2017) fiind 2.286.000 lei – 2.962.000 lei. Întrebarea pe care dorim să o adresăm executivului local este cum e posibilă această stare de lucruri, în situația în care, la fiecare sfârșit de saptămână, în Sala Polivalentă sunt organizate activități generatoare de profit substantial?

Așteptăm un răspuns public şi vom reveni pe această temă la sfârșitul săptămânii.

Senator Vasile Ilea
Președinte PSD Cluj-Napoca

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Cod galben de ploaie in vestul judetului Cluj

INFO // Instabilitate atmosferică temporar accentuată 🌦⚡️ 🟧 COD PORTOCALIU⏰ 9 iunie, orele 13 - 16📍local zona deluroasă și montană a județului Bihor⛈ Temporar se...
%d bloggers like this: