fbpx
HomeȘtiri din TurdaLucrările la centrul de tineret al Davicierilor vor debuta luni
spot_img
spot_img

Lucrările la centrul de tineret al Davicierilor vor debuta luni

- Publicitate -
spot_img

Informația a fost relevată chiar de edilul Turzii, Cristian Matei.

După ce au depus proiect pentru #turdadecide, după ce au colectat voturi și s-au luptat pentru proiectul lor, după ce au fost chiar acuzați de… T9 că ar fi trișat, davincierii merg mai departe.

„Astăzi am fost în teren alături de câștigătorii proiectului #81 din cadrul Turda Decide, pentru a le prezenta locația propusă de către Primăria Municipiului Turda în vederea desfășurării activității, pe strada Axente Sever. Amenajarea clădirii va începe de luni, 8 iulie.

Reprezentanții Asociației The Da Vinci System își propun să înființeze aici, cu fondurile alocate prin proiectul Turda Decide, un Centru pentru Inițiative de Tineret, Voluntariat și Implicare în Comunitate. Acesta va fi destinat tuturor tinerilor turdeni care doresc să își desfășoare activitatea într-un cadru organizat și în condiții decente.

Proiectele din cadrul Turda Decide încep, rând pe rând, să fie implementate. Ne bucurăm că există atât de mult interes din partea cetățenilor și vă mulțumim pentru implicare!”, a declarat Cristian Matei.

Asociația The Da Vinci System este una dintre cele mai active din județul Cluj, promovând proiecte și idei dedicate performanței tinerilor.

Copiii de la The Da Vinci System sunt o adevărată inspirație pentru fiecare dintre noi, tocmai de-aia, în momentul în care i-au atacat – T9 s-au lovit de oprobriul întregii comunități turdene.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: