Lovitura GREA pentru familia Nemes

spot_imgspot_img

Curtea de Apel Cluj a anulat hotararea de Consiliu Local prin care Vasile Nemes era numit in Consiliul de Administratie a Salinei Turda.

Decizia instantei a venit ca urmare a unei dispute legala demarata de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce fiul lui Vasile Nemes, Lucian, s-a numit printre initiatorii respectivei hotarari.

“Respinge excepţia lipsei de obiect, invocată de pârâţii N L B şi N V. Admite cererea formulată de reclamanta ANI în contradictoriu cu pârâţii NLB, CL al Mun. T, şi SC T S D SA ?i pârâtul NV, introdus la cererea pârâ?ilor CL al Mun. T ?i SC T S D SA. Constată nulitatea absolută a Hotărârii Consiliului Local Turda nr. 74/20.03.2013 în partea care vizează numirea lui NV în Consiliul de Administraţie al SC TURDA SALINA DURGĂU SA. Respinge cererea pârâţilor NLB şi NV de acordare a cheltuielilor de judecată. Ia act că reclamanta şi ceilalţi pârâţi nu au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţă publică din 23.05.2018.”, este hotararii emisa de Tribunalul Cluj, pe care Curtea de Apel a mentinut-o in totalitate.

Asadar, Vasile Nemes ar putea fi fortat sa returneze banii pe care i-a primit drept salarii compensatorii dupa ce a fost demis de la Salina.

spot_img
%d