fbpx
spot_img
spot_img

Lovitură gravă pentru Gheorghiță, Arafat și restul pro-vaxerilor! Studiul israelian care dă totul peste cap

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

În timp ce “divizia pro-vax din România” o ține langa cu importanța vaccinării pentru a ne apăra de varianta DELTA, un studiu din Israel da toate calculele peste cap!

 
Specialiștii israelieni susțin că, spre deoseire de cei care au supraviețuit bolii și au anticorpi, cei vaccinați sunt de 13 ori mai susceptibili de a se infecta.

Persoanele vaccinate prezintă un risc mai mare de infectare decât cele care au făcut boala

- Advertisement -
- Advertisement -

Noua analiză se bazează pe baza de date a Maccabi Healthcare Services, care conține date despre aproximativ 2,5 milioane de israelieni. Studiul, condus de Tal Patalon și Sivan Gazit l0a KSM, a constatat în două analize că persoanele care au fost vaccinate în ianuarie și februarie cu vaccinul Pfizer-BioNTech au prezentat, în iunie, iulie și prima jumătate a lunii august, un risc de 6 până la 13 ori mai mare de a se infecta decât cei care au fost anterior infectați cu SARS-Cov-2 și au dezxvoltat o imunitate naturală

Informația de fata vine în directa contradicție cu retorica incompetenților din CNCAV, care promovează ideea potrivit căreia doar Vaccinarea ne mai protejează anti-COVID-19.

De altfel, un studiu independent, realizat IN JUDEȚUL CLUJ, demonstrează că Imunitatea naturală post infecție durează cel puțin un an!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: