spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Lidl, anunț important pentru clienți înainte de Sărbători

Lidl a pregătit o surpriză uriașă pentru clienți, înainte de Crăciun. Iată ce trebuie să știe cei care nu știu ce cadouri să le cumpere celor dragi!

În această perioadă, oamenii încep să le cumpere cadouri de Crăciun celor dragi. Acest lucru poate fi extrem de greu, mai ales dacă nu ai nici o sumă foarte mare de bani pe care să o aloci darurilor, dar nici prea multe multe idei.

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidl pregătește produse tematice, la prețuri mici. În acest fel, toți clienții pot achiziționa cadouri pentru cei dragi.

De altfel, în Lidl pot fi găsite numeroase produse la prețuri foarte bune, de la alimente și detergenți până la produse cosmetice, electrocasnice și haine.

Reprezentanții lanțului de magazine germane au anunțat că începând de joi, 15 decembrie, va începe o nouă campanie, intitulată “Sub brad am descoperit cadoul favorit”.

Astfel, clienții vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de cadouri, mai ales pentru copiii de toate vârstele. În plus, produsele din magazine vor avea prețuri accesibile.

Citește mai mult pe fanatik.ro

spot_img
spot_img
spot_img