spot_img

Liberalii care s-au dezis de Cîțu s-au aliat în Forța Dreptei

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Liberalii demisionari, în frunte cu Ludovic Orban, au creat astăzi cea mai nouă formațiune politică din România.

Forța Dreptei este numele noului partid românesc, care se poziționează ideologic în centru-dreapta, iar motto-ul partidului este vechiul slogan liberal: „Prin noi, înșine”.

Am semnat astăzi, alături de colegii mei din Parlament, actul de constituire a partidului Forța Dreptei.

 
Este o obligație morală pentru noi aceea de a continua să-i reprezentăm cetățenii români care ne-au acordat votul, care și-au pus încrederea și speranțele la alegerile parlamentare, și de a pune bazele acestei formațiuni politice de centru-dreapta.
 
Este o necesitate politică întrucât conducerea PNL a decis să nu-și mai reprezinte alegătorii și să fie a 5-a roată la căruța PSD. Nu noi am părăsit Partidul Național Liberal, ci conducerea PNL a părăsit oamenii care au avut încredere în noi și care ne-au acordat votul. Ei, cei din conducerea PNL, au săvârșit o gravă trădare, preferând să stea la guvernare în bagajele PSD, să aducă la guvernare adversarul politic al tuturor celor care cred în democrație autentică, în stat de drept, în libertatea economică și în dezvoltarea României.
Astăzi, România dinamică, România activă, România cinstită și corectă, România care poate să asigure dezvoltarea țării nu mai are reprezentare politică într-o formațiune cu adevărat de centru-dreapta.
 
Doctrina partidului este o sinteză modernă a tuturor ideilor, valorilor, principiilor și soluțiilor validate de timp, care au ca sursă curente ideologice precum liberalismul, conservatorismul și creștin-democrația. Obiectivul nostru este de a prezenta candidați la toate rândurile de alegeri, atât la alegerile locale în toate comunitățile, cât și la alegerile parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale.
 
Este o construcție pe termen lung, o construcție serioasă, care presupune un mod corect, cinstit, onest, loial, de a face politică și-i așteptăm pe toți cei de bună-credință să ne fie alături.”, a declarat Ludovic Orban pe rețelele de socializare.
 
Printre semnatarii actului de constituire a Forței Dreptei se numără și clujeanul, Adrian Nechita Oros.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Formularul de constatare amiabilă DISPARE! Vezi celelalte modificări legislative

Cel puțin două firme de asigurare din România sunt pregătite deja să implementeze o schimbare importantă pentru șoferi,...

25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut și Exploatat Sexual

7.572 de sesizări, privind disparițiile de copii au fost rezolvate de polițiștii structurilor de investigații criminale, în perioada...

Sylvia Hoisie – inventatoarea Polidinului – a murit la 94 de ani

A supravietuit Holocaustului, apoi si-a adus aportul la inventarea Polidinului. Este vorba despre Sylvia Hoisie, care s-a stins, marti,...

Ministerul Apararii s-a razgandit – MiG-urile 21 reiau zborul

La o luna dupa ce anunta ca aeronavele MiG-21 Lancer nu vor mai fi operationalizate, Ministerul Apararii s-a...
spot_img

Moroșan beat prin Turda

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier dincadrul Poliției municipiului Turda, au oprit pe strada Ștefan cel Mare,...
%d bloggers like this: