16 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaLeonardo - Mihai Mărincean abandonează activitatea ONG, din cauza referendumului

Leonardo – Mihai Mărincean abandonează activitatea ONG, din cauza referendumului

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul unui anunț greu de înțeles, postat pe rețelele de socializare, fostul președinte al Asociației „The Da Vinci System”, Leonardo – Mihai Mărincean, și-a anunțat demisia din asociație.

„Timp de 4 ani m-am dedicat comunității locale din Turda și Câmpia Turzii. A fost minunat și le mulțumesc tuturor care au contribuit alături de mine la toate aventurile prin care am trecut.

După mobilizarea pentru acest referendum în schimb mi-am pierdut orice dorință de a ajuta comunitatea locală.

Am luat decizia să demisionez din The Da Vinci System. Dacă comunitatea poate să dea la o parte pe cineva care se implică pentru ea doar pentru că e diferit, tot ce pot să fac e să le urez mult succes în toate demersurile de dezvoltare.

Strict personal, pentru mine unul, degeaba se fac drumuri și proiecte și orice altceva dacă nu sunt și eu cu adevărat binevenit să mă bucur de ele.

Vă urez mult succes în toate!”, a declarat Mărincean.

La o analiză mai atentă a textului postat de tânăr, apar unele indicii privind posibila orientare sexuală a acestuia și motivele din spatele acestei frustrări interne.

Nu trebuie uitat că asociația condusă cândva de Leonardo – Mihai Mărincean a devenit proeminentă din punct de vedere al realității sociale turdene odată cu accederea la conducerea Turzii a PSD-ului și a lui Cristian Matei.

Or, devreme ce atât Cristian Matei, cât și PSD sunt PRO-REFERENDUM, iar Mărincean este anti-Referendum, este tot mai clar de ce acesta din urmă s-a simțit „dat la o parte”.

Decizia tânărului a fost întâmpinată cu mesaje de susținere din partea multora dintre prietenii săi.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: