13.4 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaLeonardo Mărincean, de la Da Vinci System, face lobby pentru o tabără...

Leonardo Mărincean, de la Da Vinci System, face lobby pentru o tabără națională de management

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tinerii care compun asociația „The Da Vinci System” sunt plini de idei, ambițioși și performanți

De această dată au hotărât să organizeze, la Turda, o tabără națională de management, iar fostul lor președinte, Leonardo Mihai Mărincean, a hotărât să promoveze din răsputeri inițiativa colegilor lui.

„Neața dragi prieteni de pe Facebook. Tare aș vrea să vorbim puțin pentru că am mare nevoie de ajutorul vostru.

Uite care-i faza. Este o mână de copii (pe mulți îi vedeți în poza de mai jos) care se spetesc să schimbe câte ceva în bine, cum pot și ei, în lumea aceasta ciudată. Sunt niște ciudați ei, statistic vorbind. În loc să stea 24/7 pe telefon și la seriale își bat capul cu voluntariat, proiecte, educație, dezvoltare personală și alte prostii de genul. Pe bune că nu aveți habar cât de ciudați sunt. Pe lângă că fac toate prostiile astea’ în loc să le facă doar ei între ei tot cheamă și alți tineri și tot cer bani în stânga și dreapta să le faciliteze cât mai mult accesul altor tineri la activități de genul.

Ce le-a trecut prin cap? Să facă o tabără națională de management unde să vină cine mai vrea să facă puțin bine în lume să învețe cum să facă asta cu cap. Au făcut-o și anul trecut. Cu chiu, cu vai, le-a ieșit destul de bine. Și ce aroganțe, au acumulat ceva competențe, de, anul acesta, proiecte făcute de ei în Turda au câștigat 3 premii la Gala Tineretului Clujean.

În această perioadă ei stau și se pregătesc de Crăciun. Nu, nu scriu scrisori către Moșu’, scriu mailuri către sponsori. Sute. Și cereri de sponsorizare și dau telefoane și se plimbă din loc în loc acceptând cu grație orice refuz. Trebuie să mă ajutați să îi ajut. Toate aceeste ore de efort consumat doar ca să reușească să mențină costurile pentru participanți la un nivel acceptabil ca apoi acei participanți să se întoarcă în orașele lor și să facă câte ceva să le facă mai bune.

Dragi prieteni, dacă sunteți sau știți persoane care pot oferi sponsorizări în numele unei companii, dacă aveți acces la cunoștiințe privind cum putem ajuta mâna aceasta de omuleți care vor să facă lumea un loc mai bun, chiar și dacă puteți voi face o donație individual: hai să punem umărul la treabă cu ei.

Știu. Sunt niște ciudați. Sunt ăia’ care vin cu o mapă cu o fișă de proiect în ea și întind mâna. Sunt ăia ale căror mailuri intră în mintea unora direct în spam. V-ați săturat de ei.

Dar dacă nu îi ajutăm puțin, știți ce se va întâmpla? O să se sature ei de noi.
O să se sature și nu vor mai fi niște ciudați. Se vor pune înapoi pe Facebook, la seriale sau alte normalități.

Nu vreți să mai tragem un pic de ei și să îi ținem așa?
Se bagă cineva la o faptă bună pentru ei în prag de Crăciun?

P. S. Share the post, let others who might help know.”, a scris Leonardo Mărincean pe rețelele de socializare.

RefleqtMedia admiră și susține inițiativa minunată a acestor tineri și vă îndeamnă și pe voi să-i susțineți!

Astfel, intrați pe pagina de facebook a asociației: https://www.facebook.com/TheDaVinciSystem/ și faceți o donație de cât vă lasă inima, pentru ca tabăra națională de management să aibă loc la Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: