27.1 C
Turda
Wednesday, August 3, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaLa Papion versus Veranda - unde vă place mai mult?

La Papion versus Veranda – unde vă place mai mult?

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Să servești o cafea fierbinte sau un mic-dejun copios într-o atmosferă elegantă, caldă și plină de pace – acesta este modul ideal de a-ți începe o zi de servici.

În Turda avem două locații care, prin produsele și serviciile oferite, prin atmosfera caldă și prin servirea fără cusur ne îndeamnă să ne începe zilele într-un mod cât mai plăcut.

Vorbim, desigur, despre cafenelele „La Papion” și „Veranda”, două locuri în care, dacă ești turdean și n-ai servit niciodată măcar o cafea, ai pierdut o experiență fascinantă.

Dar … care dintre cele două cafenele este mai bună, mai pe placul turdenilor?

În timp ce „La Papion” are o experiență în spate, fiind inaugurată în 2015, Veranda a fost deschisă abia în acest an.

„La Papion” se bucură și de imaginea familiei Rațiu – care-i conferă prestigiu și „pedigree”, Veranda are acel aspect nou-modern, marketându-se drept un gastro-pub – ceea ce Turda nu a mai avut pana acum.

În ceea ce privește calitatea cafelei, „Veranda” are un avantaj major, servind cafea „Segafredo”, mai apreciată și mai gustată în rândul tinerilor, în timp ce „La Papion” servește „Kafune”, o cafea bunicică, dar nu atât de bună precum Segafredo.

Atmosfera din cele două locații se deosebește din multe puncte de vedere, însă ambele restaurante păstrează un aer boem – caracteristic restaurantelor și pub-urilor din Marea Britanie.

Mâncarea – ireproșabilă în ambele locații, cu un plus în materie de gastronomie românească „La Papion”.

Așadar … vouă unde vă place mai mult?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: