fbpx
spot_img

La o săptămână după ce RefleqtMedia a scris despre bebelușii morți de la Cluj, premierul ia atitudine

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În urmă cu aproape o săptămână, RefleqtMedia a fost prima entitate de presă DIN ROMÂNIA care scria despre bebelușii decedați, din cauza infecțiilor nosocomiale, la Clinica Ginecologie 1 din Cluj Napoca.

Ei bine, astăzi premierul Nicolae Ciucă a decis să ia atitudine în acest caz, solicitând o strategie națională de combatere a infecțiilor nosocomiale.

”Un subiect oarecum, nu oarecum, este un subiect delicat, este vorba despre un subiect din domeniul sănătăţii. Din păcate, la Târgu Mureş au fost anunţate cinci decese la Spitalul Judeţean din cauza infecţiilor nosocomiale. De asemenea, patru bebeluşi au decedat la Cluj Napoca, se pare că din aceeaşi cauză”, a spus premierul Nicolae Ciucă, citat de News.ro.

”Cer Ministerului Sănătăţii ca până la finele săptămânii viitoare să-mi prezinte situaţia şi concluziile concrete, punctual şi la nivel naţional, legate de această problemă a nosocomialelor, care, din păcate, nu este doar o problemă reală, este şi una cu istoric”, a arătat premierul.

Nicolae Ciucă a cerut un plan naţional de combatere a infecţiilor nosocomiale în spitale.

 

”Ca atare, doamna secretar de stat, vă rog la nivelul ministerului, în urma acestei analize, să fim în măsură să procedăm şi la întocmirea unui plan naţional de combatere a nosomialelor”, a spus şeful Executivului.

Între timp, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj continuă comportamentul de comuniști abjecți!

Luni, în timpul unei conferințe de presă susținută de familiile bebelușilor morți, în curtea spitalului, conducerea unității sanitare a chemat poliția, încercând să oprească respectiva conferință de presă! 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: