spot_img
spot_img

La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene închise sau blocate traficului rutier

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marţi, 11 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor sub formă de ploaie măruntă şi a temperaturilor negative înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 10 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 37 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 17 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 29 de drumuri judeţene, cu 11 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 134 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 3 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 9 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 28 de tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 4 utilaje, fiind folosită o cantitate de 2 tone de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă

11 decembrie 2018

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de instabilitate atmosferică în județul Cluj

Interval de valabilitate: 26 iunie, ora 12 - 26 iunie, ora 22Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuatăZone afectate: conform...

Militarii clujeni joacă, astăzi, la Deva, cu titlul pe masă!

Echipa Gemina Cluj, a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj Napoca, joacă astăzi - de la ora 17:00,...

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...
spot_img

Restrictii anti-Covid si la Tritenii de Jos

Stimati cetateni, Având în vedere că rata de incidență a cazurilor de infecție cu Sars-Cov-2 de pe raza comunei Tritenii de Jos a crescut în...
%d bloggers like this: