spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

La doar 49 de ani suferă dureri CUMPLITE! S-ar putea recupera … dar costă bani

Oare cine nu își dorește să aibă o viață normală, fără dureri, fără afecțiuni invalidante, care să-i afecteze calitatea vieții.

Ei bine, pentru Voichița Timbuș, o doamnă în vârstă de doar 49 de ani, o viață normală este un deziderat, nu o realitate.

A suferit, de-a lungul timpului, nenumărate accidente prin căzătură, cu traumatisme și dureri intense. La noi în țară, a consultat mulți medici atât în sistemul de stat, cât și în cel privat.

În acest moment, are recomandare pentru tratament biologic, iar apoi pentru o intervenție neurochirurgicală ultra minim invazivă cu proteză spinală ale căror costuri depășesc cu mult posibilitățile sale financiare. Costurile estimative pentru operație și tratament se ridică la aproximativ 22.500 euro. Toți cei care doresc să îi fie alături Voichiței și să îi ofere o șansă în plus la o viață fără durere, cât mai aproape de normal, sunt rugați să doneze 2 euro prin SMS!

Campanie prin SMS, în perioada 01.11.2023 – 04.12.2023, desfășurată de Asociatia M.A.M.E în parteneriat cu retelele mobile (Vodafone, Orange, Telekom. Digi), ARC, Fd.Vodafone, în cadrul Proiectului” Fondul de Rezerva ptr.Viata ptr.adulti”
– TRIMITE un SMS la nr. 8824 și DONEAZA 2 Euro ptr.
Cauza: Voichita Timbus.
Intervenție neurochirurgicala de urgenta ultra minim invaziva cu proteza spinala. Costurile ptr.operatie și tratament se ridica la aprox. 22.500 Euro.

     Toți cei care doresc sa o ajute, sunt rugați Sa DONEZE:
    - 2 Euro prin.SMS la numărul 8824, numar alocat cazului în perioada 01 noiembrie - 4 decembrie 2023. Suma alocata cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA ptr. donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom, ptr. cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numarul este oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E".
   Se pot trimite de pe un numar de telefon, mai multe SMS-uri de 2 euro/luna.
   - Direct, donatie in unul din conturile deschise pe numele Voichita Timbus la Banca Transilvania:

RON IBAN:
RO78BTRL01301201C00138XX
EUR IBAN:
RO84BTRLEURCRT00C0013801

spot_img
spot_img
spot_img