spot_img

Kinga și-a salvat mama, cu ajutorul vostru

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În septembrie 2018, RefleqtMedia vă prezenta știrea despre Kinga Kerekes, din Aiud, care strângea donații pentru a-și salva de la moarte mama, bolnavă de MALS ( Sindrom de Ligament Arcuat Median ).

Este vorba despre o boală extrem de rară, care nu-i permite omului să trăiască, din cauza că provoacă dureri cumplite și malnutriție, până ce ajungi ca un schelet.

Tânăra studentă și-a postat conturile de bancă pe internet, sperând să atragă 30.000 de euro pentru mama ei.

Ei bine, miracolul s-a întâmplat. Kinga, datorită vouă, și-a strâns banii necesari, și-a dus mama în Germania, iar acum mama ei a fost operată.

„ Asteptarea a luat sfarsit! Dupa 8 ore lungi de asteptare, emotii, si rugaciuni, mama mea a iesit din operatie, (a fost scoasa defapt), si prima ei intrebare a fost: “Cat e ceasul?”. Deci e bine, operatia a fost extrem de complicata, dar medicul, si echipa lui au zis ca va fi bine, si va avea o recuperare buna. 


Recuperarea va dura timp, pentru ca dupa cum am spus, a fost o operatie complicata si grea! Dar este o luptatoare! ”, a fost mesajul transmis ieri de Kinga Kerekes.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Imagini șocante ! Vezi excavatorul de la Luncani cum arde ca o torță!

Prietenii noștri din Luncani ne-au trimis imagini „spectaculoase” cu excavatorul care arde ca o torță. Incendiul a avut loc...

Accident la Hadareni

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Luduș, a condus o autoutilitară pe raza localității Hădăreni...

Cadavru descoperit ÎNTRE LINIILE DE CALE FERATĂ!

Cadavrul unei femei a fost descoperit de polițiști, între liniile de cale ferată, însă - până la această...

Festivalul Elementum revine, în iunie, la LUNCANI

ELEMENTUM, cel mai amplu festival dedicat familiei vă așteptă între 17-19 Iunie 2022, la Luncani, jud.Cluj. Pregătim o sumedenie...
spot_img

Primaria Turda: Au început lucrările de modernizare pe strada Potaissa

La acest moment, echipele de la Domeniul Public execută săpături în vederea realizării fundației carosabilului. În etapa următoare se realizează rețelele de preluare a...
%d bloggers like this: