fbpx
spot_img

Județul Cluj, vizat de o alertă meteorologică

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a revenit cu un avertisment care vizează mai multe județe din România. Așadar, meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic, valabil pentru mai multe zone ale țării. Iată care sunt acestea.

Dacă românii sperau că ninsoarea își va face apariția în România, ei bine, ANM are alte vești pentru ei. Meteorologii au revenit cu o atenționare de cod galben de vânt puternic în mai multe județe ale țării, începând de astăzi. Rafalele de vânt vor depăși 55-60 km/h, în zonele de munte acestea pot să ajungă chiar și la 90-100 km/h.

În zona județelelor Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, codul galben va ține ceva mai puțin decît în restul țării, astfel că va fi activ până la ora 15:00. Aici, se vor semnala intensificări ale vântului, care va depăși 55-60 km/h. Însă, la altitudini mai mari ale județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud, vântul va depăși rafale de 90-100 km/h, la altitudini de peste 1800 metri.

Codul galben se va sfârși mai devreme în alte câteva județe ale țării, respectiv cele în care a avertizarea a fost emisă la ora 9:45 și durează până la 15:00. Este vorba despre județele Covansa, zona depresionară și de munte, Brașov, Mureș, Harghita și județul Sibiu.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: