fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujJandarmii clujeni la datorie în minivacanța de Crăciun

Jandarmii clujeni la datorie în minivacanța de Crăciun

- Advertisement -

 

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au fost la datorie în minivacanța de Crăciun, acționând atât în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliție, cât și independent, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică dar și pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2.

Efectivele de jandarmerie au desfășurat acțiuni în mediul urban, precum și în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente acestora, acțiuni care vor continua și în perioada următoare.

În această perioadă nu s-au produs evenimente publice de natură să tulbure grav ordinea și liniștea publică. Cu toate acestea, nu au  lipsit cazurile de tulburare a liniștii cetățenilor sau de nerespectare a prevederilor legale de protecție sanitară.

În consecință, jandarmii clujeni au aplicat 78 sancțiuni contravenționale(22 amenzi în valoare de 14.600 de lei și 56 avertismente scrise).

Vă reamintim pe această cale să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, dar și a celor din jur!

Cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea pandemiei este adoptarea unui comportament responsabil.

 

 

 

 

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Botez, la Viișoara, întrerupt de polițiști

0
La data de 9 mai a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la...

Comentarii

%d bloggers like this: