10.3 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeCluj NewsJandarmeria Cluj face precizări în cazul jandarmului care s-a bătut la UNTOLD...

Jandarmeria Cluj face precizări în cazul jandarmului care s-a bătut la UNTOLD – mass-media a confundat scandalurile

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Având în vedere informatiile vehiculate in spatial public, cu privire la implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena” , facem următoarele precizări:

În dimineața zilei din 06.08.2022, în jurul orei 03.00, a avut loc o altercație verbală între un participant la festival și un agent de pază.

Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident la IPJ Cluj.

Facem precizarea că în spațiul public au fost difuzate imagini cu o altă altercație, din interiorul festivalului, pentru care, deja la nivelul IPJ Cluj au fost demarate verificări din oficiu.

Foarte important de menționat este faptul că sunt două incidente distincte.

 

 

 

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: