fbpx
spot_img
HomeStiri - nationalÎți place jazz-ul? Hai la Satu Mare, la Samfest Jazz & Wine,...

Îți place jazz-ul? Hai la Satu Mare, la Samfest Jazz & Wine, cu Avishai Cohen Trio!

- Advertisement -

Anunț important pentru toți prietenii stilului jazz: Ne vedem la Satu Mare la Samfest Jazz & Wine între 25 și 27 iunie. După o lungă perioadă în care am urmărit evenimentele online, acum suntem pregătiți să recuperăm poveștile lângă un pahar de vin și să ne bucurăm de atmosfera de festival unde jazz-ul internațional se va împleti cu influențe din folclorul românesc.

Hai să-l vezi live într-un concert inedit pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen, pe scena din Satu Mare! Rezervă un loc în primele rânduri la spectacolele de jazz ale artiștilor: Amalia Gaiță, Alex Calancea, Sidewalk Troubadours, Jazzapella, Harcsa Veronika și Gyémánt Bálint (HU) și de restul detaliilor ne ocupăm noi, astfel încât în cele două de festival vei avea parte de momente memorabile!

În perioada 25-27 iunie, în Parcul Dr.  Fátyol Rudolf și în sala Filarmonicii Dinu Lipatti, sătmărenii se vor putea bucura de muzica unor artiști cunoscuți și apreciați atât pe plan național, cât și internațional, cât și de prezența celor mai cunoscute trupe ale momentului.

De asemenea, în premieră, la ediția din acest an, iubitorii de jazz vor avea ocazia să îl asculte pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen în formatul trio, alături de pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și tânăra artistă de origine israeliană, Roni Kaspi, la tobe.

După ce a încântat publicul pe cele mai mari scene ale lumii, Avishai Cohen Trio ajunge și la Satu Mare cu proiectul care combină cu succes muzica de pe cele 17 albume lansate și colaborările muzicale pe care artistul le-a avut de-a lungul carierei sale cu muzicieni și compozitori din întreaga lume.

Programul festivalului include și spectacolele de jazz ale artiștilor Amaliei Gaiță, Alex Calancea Band, Sidewalk Troubadours, Jazzapella din România și spectacolul celei mai cunoscute artiste de jazz din Ungaria, Harcsa Veronika, care va concerta duminica alături de Gyémánt Bálint.

Biletele la festival se pot cumpăra de pe platforma pe www.bilete.ro: 50 RON pentru concertul extraordinar Avishai Cohen, iar 25 RON/zi pentru zilele de sâmbătă și duminică. În caz de condiții meteo nefavorabile, concertele vor avea loc în sala Filarmonicii Dinu Lipatti.

Pentru a completa atmosfera de festival, în acest an, sătmărenii vor putea servi și un pahar de vin, dintr-o largă varietate de vinuri în acorduri fine de jazz și muzică bună. Despre acest aspect, vom reveni cu detalii în perioada următoare.

Evenimentul este organizat sub egida Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural ,,G.M.Zamfirescu”, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19:  cu publicul pe scaune, purtarea măștii și distanțarea fizică fiind obligatorie.

 

Facebook event: https://fb.me/e/1D2YAfiQq

Bilete Avishai Cohen Trio:http://bit.ly/avishaism

Bilete pentru festival: http://bit.ly/jazzwinesm

 

Materiale  video:

Avishai Cohen: https://youtu.be/MsBB22-kZGM

Avishai Cohen: https://youtu.be/77o2fpDRsnY

Avishai Cohen: https://youtu.be/L3-c5IsIAzI

 

Alex Calancea band: https://youtu.be/m2NN-betG1k

Amalia Gaiță: https://youtu.be/WiQCFQerZYw

Jazzapella: https://youtu.be/2EGcQHkeFVI

Harcsa Veronika: https://youtu.be/VF8EG54NTWU

Sidewalk Troubadours: https://youtu.be/PMii-mnZVMc

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Teste de anticorpi Covid19 la Campia Turzii

0
Surgent Medical Center este prima clinica din Campia Turzii care pune la dispozitia pacientilor teste de anticorpi Covid19. Pretul unui test este de 90 de...

Comentarii

%d bloggers like this: